Виглядати чудово під силу кожній з нас. Головне – захотіти цих змін. Ділимося нехитрими способами, як збагатити свій раціон достатньою кількістю вітамінів та мінералів.
Сніданок
Додайте в яєчню або омлет трохи нарізаних овочів – шпинату, цибулі, помідорів, цукіні. Подавайте блюдо з бобовими – консервованою квасолею, горошком, кукурудзою.
Обід
Подавайте м’ясо або рибу з листовим салатом, зеленою квасолею, кукурудзою, броколі, цвітною капустою. Заправте пасту або буріто соусом з овочів – квасолі, моркви, цибулі.
Читайте також: Чи передається висівковий різнокольоровий лишай та які методи його лікування?
Полуденок
Використовуйте авокадо як спред для тостів, сендвічів або ролів. У нього багатий кремовий смак, а жири «добрі», ненасичені. Як варіант – додайте овочі у фруктові смузі. Фаворити експертів-дієтологів – листовий салат, броколі, огірок. А кукурудзяний качан взагалі може бути відмінним самостійним перекушуванням.
Вечеря
Зробіть піцу з великою кількістю овочів (можна взагалі зробити вегетаріанську). Овочі можуть бути й «базою» (для цього ідеально підходять томати, цибуля, цвітна капуста, цукіні), та окрасою страви (броколі, бобові, красиво нарізані кружечки моркви).