Салат з печінкою тріски, сиром та яйцями

Салат з печінкою тріски, сиром та яйцями Кулінарія

Консерви часто рятують багатьох господарок, коли потрібно зробити швидко якусь смачну закуску. Салат із печінкою тріски, сиром, яйцями виходить завжди ніжний та смачний. При цьому він досить ситний, тому хоч раз варто спробувати приготувати такий, здавалося б, нехитрий салат.

Для салату потрібно:

  • баночка печінки тріски;
  • шматок сиру;
  • три яйця;
  • кілька зубчиків часнику;
  • будь-яка зелень.

Приготування салату:

  1. Часник очищають, натирають на тертці. Вибрану зелень промивають і нарубають досить дрібно. Яйця відварюють заздалегідь, жовтки розтирають разом з олією, злитою із баночки консервів. Всі ці компоненти змішують разом.
  2. Яєчні білки нарубають дрібніше, змішують з тертим сиром. До речі, для салатів краще брати тверді сорти сиру – їх легко натерти. Додають шматочки печінки тріски (попередньо розминають вилкою). Викладають у салат.
  3. Заправляють сумішшю з розтертих жовтків і перемішують. Салат з печінкою тріски, сиром та яйцями можна залишити настоюватись в холоді на пів години.

Рекомендуємо також: Грецький салат – простий і смачний рецепт

Перед подачею готовий «швидкий» салат прикрашають гілочками зелені або просто посипають зверху порубаною зеленню. Можна додатково поперчити.

Оцініть статтю