“Хризантема” – новий рецепт салату з крабовими паличками

"Хризантема" - новий рецепт салату з крабовими паличками Кулінарія

Рецептів салатів із крабових паличок дуже багато. Але це щось особливе. У цьому салаті крабові палички присутні в незвичному, але дуже вдалому оточенні: помідор, болгарський перець, свіжа зелень і приголомшлива гостра заправка. Щоб зрозуміти смак, варто приготувати й спробувати.

Інгредієнти:

  • упаковка (200 г) крабових паличок
  • 3 зварених яйця
  • 100 г сиру твердих сортів
  • половинка болгарського перцю
  • 1 помідор
  • зелена цибуля
  • свіжий кріп
  • листя салату
  • 1 ч. л гірчиці
  • 2 ст. л сметани
  • 2 ст. л майонезу

Приготування:

  1. Крабові палички (залишити одну для прикраси), яйця, перець, помідор нарізати кубиком.
  2. Подрібнити зелену цибулю та кріп.
  3. Сметану змішати з майонезом, гірчицею та кропом.
  4. Сир натерти на дрібній тертці.
  5. Блюдо вистелити листям салату і встановити сервірувальне кільце.
  6. Салат викладається шарами: крабові палички + заправка, зелена цибуля, перець + заправка, яйця + заправка, помідор, тертий сир.

Декор:

  1. По краю салат декорується подрібненим кропом.
  2. Крабову паличку розрізати навпіл і нарізати тонкою соломкою.
  3. У центрі салату викласти хризантему з крабових смужок, із заправки зробити серединку і прикрасити її зверху тертим сиром.
  4. Акуратно зняти кільце.

Салат готовий до подачі.

Смачного!

Оцініть статтю