Рецептів салатів із крабових паличок дуже багато. Але це щось особливе. У цьому салаті крабові палички присутні в незвичному, але дуже вдалому оточенні: помідор, болгарський перець, свіжа зелень і приголомшлива гостра заправка. Щоб зрозуміти смак, варто приготувати й спробувати.
Зміст
Інгредієнти:
- упаковка (200 г) крабових паличок
- 3 зварених яйця
- 100 г сиру твердих сортів
- половинка болгарського перцю
- 1 помідор
- зелена цибуля
- свіжий кріп
- листя салату
- 1 ч. л гірчиці
- 2 ст. л сметани
- 2 ст. л майонезу
Приготування:
- Крабові палички (залишити одну для прикраси), яйця, перець, помідор нарізати кубиком.
- Подрібнити зелену цибулю та кріп.
- Сметану змішати з майонезом, гірчицею та кропом.
- Сир натерти на дрібній тертці.
- Блюдо вистелити листям салату і встановити сервірувальне кільце.
- Салат викладається шарами: крабові палички + заправка, зелена цибуля, перець + заправка, яйця + заправка, помідор, тертий сир.
Декор:
- По краю салат декорується подрібненим кропом.
- Крабову паличку розрізати навпіл і нарізати тонкою соломкою.
- У центрі салату викласти хризантему з крабових смужок, із заправки зробити серединку і прикрасити її зверху тертим сиром.
- Акуратно зняти кільце.
Салат готовий до подачі.
Смачного!