Тефтелі по-італійськи – рецепт приготування

Тефтелі по-італійськи Кулінарія

Ароматні тефтелі по-італійськи, зроблені з яловичиною, панірувальними сухарями й сиром. Подавати з улюбленим томатним соусом.

Кількість порцій: 2
Підготовка: 15 хв
Приготування: 30 хв

Інгредієнти:

  • яловичий фарш 450 грамів
  • два яйця
  • панірувальні сухарі дві третини склянки
  • сир третина склянки (тертий, я використовувала суміш пармезану і пекоріно романо, можна замінити звичайним твердим сиром)
  • 2 зубчики дрібно нарізаного часнику
  • 1 чайна ложка італійської приправи
  • сіль на смак
  • перець на смак

Рецепт приготування:

  1. У великій мисці змішати яйця, фарш, панірувальні сухарі, сир, часник, італійську приправу, сіль і перець.
  2. Перемішати рукою до однорідності. (Не мішати занадто довго, тому що тефтелі будуть менш ніжні).
  3. Сформувати з цієї м’ясної суміші 10 кульок.
  4. Розігріти духовку до 200С (400F).
  5. Викласти тефтелі в злегка змащену маслом і застелену фольгою форму для запікання. Запікати в розігрітій духовці до готовності, приблизно 25-30 хвилин.
Оцініть статтю