Ароматні тефтелі по-італійськи, зроблені з яловичиною, панірувальними сухарями й сиром. Подавати з улюбленим томатним соусом.
Кількість порцій: 2
Підготовка: 15 хв
Приготування: 30 хв
Інгредієнти:
- яловичий фарш 450 грамів
- два яйця
- панірувальні сухарі дві третини склянки
- сир третина склянки (тертий, я використовувала суміш пармезану і пекоріно романо, можна замінити звичайним твердим сиром)
- 2 зубчики дрібно нарізаного часнику
- 1 чайна ложка італійської приправи
- сіль на смак
- перець на смак
Рецепт приготування:
- У великій мисці змішати яйця, фарш, панірувальні сухарі, сир, часник, італійську приправу, сіль і перець.
- Перемішати рукою до однорідності. (Не мішати занадто довго, тому що тефтелі будуть менш ніжні).
- Сформувати з цієї м’ясної суміші 10 кульок.
- Розігріти духовку до 200С (400F).
- Викласти тефтелі в злегка змащену маслом і застелену фольгою форму для запікання. Запікати в розігрітій духовці до готовності, приблизно 25-30 хвилин.