Запечений хек з яєчно-сметанною заливкою

Запечений хек з яєчно-сметанною заливкою Кулінарія

Смачна рибна страва нашвидкуруч, яка готується з мінімального набору продуктів.

Кількість порцій 4

Інгредієнти:

  • Хек 350-400 г
  • Кріп ¼ пучка
  • Яйця 4 штуки
  • Сіль ⅓ ч. ложки
  • Борошно 1½ ст. ложки
  • Сметана 100 г
  • Рослинна олія 1 ч. ложка.

Спосіб приготування:

  1. Рибу наріжте порційними шматочками. Кріп подрібніть.
  2. Збийте яйця із сіллю, борошном і сметаною. Додайте кріп і перемішайте.
  3. Форму змастіть олією. Викладіть у неї рибу і додайте яєчно-сметанну заливку.
  4. Відправте в розігріту до 200 °С на 30-35 хвилин.
Оцініть статтю