Яєчня в булочці з ковбасою

Яєчня в булочці з ковбасою Кулінарія

Якщо вам набридла звичайна яєчня, спробуйте приготувати її в іншому варіанті.

Кількість порцій 4

Інгредієнти:

  • Варена ковбаса або шинка 150 г
  • Бекон 4-5 скибочок
  • Сир 100-120 г
  • Булочки 4 штук
  • Яйця 4 штук
  • Сіль на смак
  • Перець чорний мелений на смак
  • Зелена цибуля на смак.

Спосіб приготування:

  1. Ковбасу та бекон наріжте дрібними шматочками. Сир натріть на великій тертці. Перемішайте.
  2. У кожної булочки зріжте верхівки й акуратно видаліть м’якуш.
  3. Заповніть булочки ковбасою, сиром і беконом, викладіть на деко. У кожну вбийте по яйцю, злегка посоліть і поперчіть.
  4. Відправте в розігріту до 180 °C духовку на 15-20 хвилин.
  5. Перед подачею посипте рубаною цибулею.
Оцініть статтю