Якщо вам набридла звичайна яєчня, спробуйте приготувати її в іншому варіанті.
Кількість порцій 4
Інгредієнти:
- Варена ковбаса або шинка 150 г
- Бекон 4-5 скибочок
- Сир 100-120 г
- Булочки 4 штук
- Яйця 4 штук
- Сіль на смак
- Перець чорний мелений на смак
- Зелена цибуля на смак.
Спосіб приготування:
- Ковбасу та бекон наріжте дрібними шматочками. Сир натріть на великій тертці. Перемішайте.
- У кожної булочки зріжте верхівки й акуратно видаліть м’якуш.
- Заповніть булочки ковбасою, сиром і беконом, викладіть на деко. У кожну вбийте по яйцю, злегка посоліть і поперчіть.
- Відправте в розігріту до 180 °C духовку на 15-20 хвилин.
- Перед подачею посипте рубаною цибулею.