Піца-паста на сковороді або вечеря за 30 хвилин

Піца-паста на сковороді або вечеря за 30 хвилин Кулінарія

Якщо ви не дотримуєтеся вегетаріанської дієти, блюдо з великою кількістю ковбаси і овочів вам точно сподобається, особливо, коли мова йде про простий рецепт домашньої піци на сковороді. Не лякайтеся, з тістом морочитися не доведеться. Все, що вам знадобиться – це сковорода і низка доступних інгредієнтів.

Рецепт піци на сковороді з макаронами і ковбасою

Багато людей просто одержимі цією стравою. По-перше, вона дійсно швидко готується. По-друге, для її приготування борошно не потрібне. А по-третє, не дивлячись на те, що цей кулінарний шедевр не можна назвати піцою в її класичному виконанні, у нього смак і аромат натуральної італійської піци.

Отже, щоб приготувати 4 порції піци на сковороді, вам знадобляться наступні інгредієнти:

  • 1 столова ложка оливкової олії
  • 3 пряні італійські ковбаски без плівки
  • 1 маленька ріпчаста цибуля, нарізана кубиками
  • 1 зелений перець, нарізаний кубиками
  • 250 гр. нарізаних грибів
  • 1 півлітрова банка соусу для спагеті
  • 2 чайні ложки італійської приправи
  • 1 чайна ложка часникового порошку
  • 250 гр. сирих макаронів
  • 1 стакан води
  • 1 стакан тертого сиру

Спосіб приготування піци на сковороді

  1. Налийте оливкову олію в неглибоку жароміцну сковороду і нагрійте на середній температурі.
  2. Після того як масло добре розігріється, додайте до нього італійську ковбасу і розділіть шматочки лопаткою. Коли ковбаса трохи обжариться, додайте цибулю, зелений перець і гриби. Смажте інгредієнти до тих пір, поки ковбаса не підрум’яниться з усіх боків, а овочі не стануть м’якими.
  3. Тепер додайте соус для спагетті, італійську приправу макарони і стакан води.
  4. Доведіть вміст до кипіння, зменшить вогонь, накрийте сковороду кришкою і запікайте близько 15 хвилин, поки макарони не зваряться.
  5. Зніміть сковороду з плити, відкрийте кришку, посипте піцу тертим сиром і знову накрийте кришкою, щоб сир швидше розплавився.
  6. Піца на сковороді подається гарячою. Смачного!
Оцініть статтю