Домашні гамбургери на грилі: простий рецепт

Домашні гамбургери на грилі: простий рецепт Кулінарія

Приготування домашніх гамбургерів на грилі – це цікаве заняття, яке значною мірою відрізняється від нудного кухонного куховарства. Крім того, гамбургери є дуже смачною та улюбленою багатьма стравою. Тож допомога рідних чи друзів у їхньому створенні вам буде забезпечена.

Як приготувати домашні гамбургери на грилі?

Для приготування домашніх гамбургерів вам знадобляться:

  • 1 кг яловичого фаршу;
  • 2 чайні ложки часникового порошку;
  • 2 чайні ложки солі;
  • булочки для гамбургерів;
  • перець на смак;
  • гострий соус;
  • помідори;
  • салат;
  • цибуля;
  • сир;
  • майонез;
  • соус для барбекю.

Змішайте яловичий фарш із часниковим порошком, сіллю, перцем, кількома краплями гострого соусу і сформуйте з нього котлети для гамбургерів.

Читайте також: Американські сендвічі Слоппі Джо – рецепт приготування

Розпаліть гриль, розкладіть на решітці підготовлені яловичі котлетки та готуйте їх протягом 10 хвилин (перевернувши один раз за 5 хвилин) або доти, доки фарш добре не просмажиться.

Коли котлети будуть майже готові, покладіть на решітку гриля булочки для гамбургерів і помістіть зверху шматочки сиру, щоб ті трохи розплавилися. Коли сир злегка розтане, покладіть котлети між булочками, додавши туди ж нарізані помідори, салат і кілька кілець цибулі. Приправте майонезом і відразу ж подавайте. Смачного!

Оцініть статтю