Приготування домашніх гамбургерів на грилі – це цікаве заняття, яке значною мірою відрізняється від нудного кухонного куховарства. Крім того, гамбургери є дуже смачною та улюбленою багатьма стравою. Тож допомога рідних чи друзів у їхньому створенні вам буде забезпечена.
Як приготувати домашні гамбургери на грилі?
Для приготування домашніх гамбургерів вам знадобляться:
- 1 кг яловичого фаршу;
- 2 чайні ложки часникового порошку;
- 2 чайні ложки солі;
- булочки для гамбургерів;
- перець на смак;
- гострий соус;
- помідори;
- салат;
- цибуля;
- сир;
- майонез;
- соус для барбекю.
Змішайте яловичий фарш із часниковим порошком, сіллю, перцем, кількома краплями гострого соусу і сформуйте з нього котлети для гамбургерів.
Читайте також: Американські сендвічі Слоппі Джо – рецепт приготування
Розпаліть гриль, розкладіть на решітці підготовлені яловичі котлетки та готуйте їх протягом 10 хвилин (перевернувши один раз за 5 хвилин) або доти, доки фарш добре не просмажиться.
Коли котлети будуть майже готові, покладіть на решітку гриля булочки для гамбургерів і помістіть зверху шматочки сиру, щоб ті трохи розплавилися. Коли сир злегка розтане, покладіть котлети між булочками, додавши туди ж нарізані помідори, салат і кілька кілець цибулі. Приправте майонезом і відразу ж подавайте. Смачного!