Американські сендвічі Слоппі Джо – рецепт приготування

Американські сендвічі Слоппі Джо Кулінарія

Рецепт ароматних американських сендвічів «Слоппі Джо». Дуже смачне поєднання яловичого фаршу, цибулі, часнику, червоного болгарського перцю, приготованих на повільному вогні в соусі з кетчупу, гірчиці, Вустерського соусу й оцту, приправлених каєнським перцем і підсолоджених коричневим цукром.

Кількість порцій: 4 сендвіча
Підготовка: 15 хв
Приготування: 40 хв

Інгредієнти для приготування американських сендвічів Слоппі Джо:

  • яловичий фарш 450 грам
  • 4 гамбургерних булочок розділити навпіл і трохи підсмажити
  • 1 середня дрібно нарізана цибулина
  • 2 зубчики часнику дрібно нарізаного
  • половина болгарського перцю, нарізаного дрібними кубиками
  • три чверті склянки кетчупу
  • пів чайної ложки гірчиці (діжонська, вона ж Dijon mustard)
  • 1 столова ложка коричневого цукру
  • Вустерський соус 2 столові ложки
  • оцет 1 чайна ложка
  • чверть чайної ложки каєнського перцю
  • 1 столова ложка оливкової олії
  • 4 скибочки сиру (пластинки Американського сиру)

Рецепт приготування сендвічів:

  1. У сковороді на середньому вогні розігріти олію, викласти фарш і обсмажувати, поки м’ясо не набуде коричневого кольору (близько 10 хвилин). Висушити більшу частину жиру і вилити.
  2. Додати часник і цибулю, червоний болгарський перець, готувати близько п’яти хвилин, поки цибуля не стане прозорою.
  3. В окремій мисці змішати кетчуп, гірчицю, коричневий цукор, Вустерський соус, оцет і каєнський перець.
  4. Додати цю суміш до м’яса і перемішати. Зменшити вогонь, накрити кришкою та готувати на маленькому вогні 30 хвилин.
  5. Ложкою викладати суміш Слоппі Джо на підсмажені нижні частини булочок (можна наверх покласти по пластинці Американського сиру). Покрити всі сендвічі верхньою частиною булочок і подавати
Оцініть статтю