Рецепт ароматних американських сендвічів «Слоппі Джо». Дуже смачне поєднання яловичого фаршу, цибулі, часнику, червоного болгарського перцю, приготованих на повільному вогні в соусі з кетчупу, гірчиці, Вустерського соусу й оцту, приправлених каєнським перцем і підсолоджених коричневим цукром.
Кількість порцій: 4 сендвіча
Підготовка: 15 хв
Приготування: 40 хв
Інгредієнти для приготування американських сендвічів Слоппі Джо:
- яловичий фарш 450 грам
- 4 гамбургерних булочок розділити навпіл і трохи підсмажити
- 1 середня дрібно нарізана цибулина
- 2 зубчики часнику дрібно нарізаного
- половина болгарського перцю, нарізаного дрібними кубиками
- три чверті склянки кетчупу
- пів чайної ложки гірчиці (діжонська, вона ж Dijon mustard)
- 1 столова ложка коричневого цукру
- Вустерський соус 2 столові ложки
- оцет 1 чайна ложка
- чверть чайної ложки каєнського перцю
- 1 столова ложка оливкової олії
- 4 скибочки сиру (пластинки Американського сиру)
Рецепт приготування сендвічів:
- У сковороді на середньому вогні розігріти олію, викласти фарш і обсмажувати, поки м’ясо не набуде коричневого кольору (близько 10 хвилин). Висушити більшу частину жиру і вилити.
- Додати часник і цибулю, червоний болгарський перець, готувати близько п’яти хвилин, поки цибуля не стане прозорою.
- В окремій мисці змішати кетчуп, гірчицю, коричневий цукор, Вустерський соус, оцет і каєнський перець.
- Додати цю суміш до м’яса і перемішати. Зменшити вогонь, накрити кришкою та готувати на маленькому вогні 30 хвилин.
- Ложкою викладати суміш Слоппі Джо на підсмажені нижні частини булочок (можна наверх покласти по пластинці Американського сиру). Покрити всі сендвічі верхньою частиною булочок і подавати