Брускетта з огірком і кінзою. Брускетта – традиційна італійська закуска. Її зазвичай подають перед трапезою для збудження апетиту. Готують брускетту з найрізноманітнішими продуктами. Готують з овочами, рибою, м’ясом, морепродуктами… За бажання ви можете зробити брускету більш пікантною. Для цього використовуйте гостру аджику. Або доповніть огіркову масу парою крапель гострого соусу табаско.
Для приготування брускети візьміть.
- 4 скибочки пшеничного хліба
- 10 мл. оливкової олії
- 200 гр. огірків
- 15 гр. кінзи
- 10 гр. аджики
Читайте також: Плов з грибами – рецепт приготування
Хліб обсмажити на оливковій олії з обох боків. Викласти його на блюдо. Огірки натерти на тертці. Викласти їх на сито. Щоб стік сік. Потім додати рубану кінзу й аджику. Усе перемішати.
На підсмажені скибочки хліба викласти за допомогою двох ложок кнелі з огіркової маси. Відразу подавати на стіл.