Цю страву можна приготувати за тридцять хвилин. Воно гармонійно поєднує в собі користь і смак. Неповторний аромат і смак надають плову соковиті помідори, хрусткі грибочки, золотистий обсмажений рис і приправа каррі.
Підготуємо потрібні інгредієнти:
- Двісті грамів свіжоморожених або свіжих опеньків,
- двісті грамів довгозернистого рису,
- два помідори,
- одна цибулина,
- одна морква,
- лимонний сік,
- каррі, свіжа зелень, сіль, чорний мелений перчик і рослинну олію.
Рецепт приготування плову з грибами
- Обсмажуємо до середньої готовності опеньки на рослинній олії.
- Помідори нарізаємо кружечками.
- Ріпчасту цибулю очищуємо і так само ріжемо кільцями.
- Моркву очищаємо і нарубуймо на невеликі квадратики.
- Всі нарізані овочі вводимо в сковороду до грибів.
- Додаємо трохи солі, перцю і приправу карі.
- Гарненько перемішуємо масу, зменшуємо вогник і доводимо інгредієнти до напівготовності.
- Обсмажуємо рис з додаванням рослинної олії, збризкуємо його соком лимона.
- Коли рис прийме золотистий вид, додамо чотириста мілілітрів підсоленої гарячої води.
- Варимо до повної готовності.
- Змішуємо всі продукти й тушкуємо хвилин десять.
- Готовий плов викладаємо кожному на тарілочку і прикрашаємо гілочками свіжої зелені. Смачного.