Закуска з фаршированих помідорів

Закуска з фаршированих помідорів Кулінарія

Фаршировані помідори, це чудова швидка закуска. Ці гарні та смачні фаршировані помідори зникнуть зі столу першими!

Інгредієнти:

  • Помідор (14 дрібних на гілочках) – 700 г
  • Печінка тріски (2 мал. банки) – 140 г
  • Жовток яєчний (3 шт) – 50 г
  • Крихта хлібна (7 ч. л.) – 20 г
  • Бринза (слабосолона) – 150 г
  • Часник (4 зуб) – 16 г
  • Кріп (свіжий) – 8…10 г
  • Сметана – 40 г.

Спосіб приготування:

  1. Насамперед необхідно підготувати начинки. Яєчні жовтки з’єднуємо з печінкою тріски й добре розминаємо вилкою. Додаємо хлібну крихту і ретельно перемішуємо.
  2. Слабосолону бринзу натираємо на дрібній тертці. Видавлюємо в неї часник, додаємо дрібно різаний кріп, додаємо сметану та перемішуємо.
  3. Помідори зрізаємо з гілочки так, щоб на плодах залишилися «хвостики». Акуратно зрізаємо «капелюшок» філейним ножем і вичищаємо м’якуш.
  4. Наповнюємо, трохи утрамбовуючи, половину помідорів однією начинкою, а іншу половину – другою. Охолоджуємо близько години в холодильнику та подаємо.
Оцініть статтю