Фаршировані помідори, це чудова швидка закуска. Ці гарні та смачні фаршировані помідори зникнуть зі столу першими!
Інгредієнти:
- Помідор (14 дрібних на гілочках) – 700 г
- Печінка тріски (2 мал. банки) – 140 г
- Жовток яєчний (3 шт) – 50 г
- Крихта хлібна (7 ч. л.) – 20 г
- Бринза (слабосолона) – 150 г
- Часник (4 зуб) – 16 г
- Кріп (свіжий) – 8…10 г
- Сметана – 40 г.
Спосіб приготування:
- Насамперед необхідно підготувати начинки. Яєчні жовтки з’єднуємо з печінкою тріски й добре розминаємо вилкою. Додаємо хлібну крихту і ретельно перемішуємо.
- Слабосолону бринзу натираємо на дрібній тертці. Видавлюємо в неї часник, додаємо дрібно різаний кріп, додаємо сметану та перемішуємо.
- Помідори зрізаємо з гілочки так, щоб на плодах залишилися «хвостики». Акуратно зрізаємо «капелюшок» філейним ножем і вичищаємо м’якуш.
- Наповнюємо, трохи утрамбовуючи, половину помідорів однією начинкою, а іншу половину – другою. Охолоджуємо близько години в холодильнику та подаємо.