Смачний, швидкий і оригінальний рецепт локшини для прекрасної вечері! Готується дуже просто і швидко! Пекучий перець, соєвий соус і кетчуп, дають незвичайний кисло-солодкий смак, який не залишить вас байдужим!
Час приготування: 40 хв
Порцій: 4
Калорійність: 576 кКал на порцію
Інгредієнти:
- Яловичина для смаження 350 гр
- Борошно пшеничне 50 гр
- Рослинна олія 50 мл
- Болгарський перець (грунтовий) 150 гр
- Цибуля зелена 200 гр
- Печериці 150 гр
- Перець чилі 1 шт.
- Спагеті 200 гр
- Мед 30 гр
- Соєвий соус 30 мл
- Кетчуп 30 гр
- Кріп 100 гр
Рецепт приготування
- Яловичину ріжемо на тонкі смужки, чим тонше, тим смачніше і швидше вона буде готова. Перед тим як обсмажувати м’ясо, його потрібно посипати борошном, для того щоб утворилася хрустка золотава скоринка, яка збереже соковитість м’яса. Посипаємо шматочки і добре їх перемішуємо. Можна приступати до обжарювання.
- На сковороду наливаємо рослинне масло, кладемо яловичину, через кілька хвилин м’ясо готове, його можна діставати.
- Тепер час овочів, для гостроти страви, можна додати пекучий перець, нарізаємо його соломкою. Інші овочі вибирайте на свій смак. Я взяла болгарський перець, зелену цибулю, а для більшої ситності печериці! Рубаємо все соломкою.
- Для нашої страви, нам буде потрібна локшина, будь-яка тонка, така як спагеті. Варить її потрібно цілком, мало не доварюючи, щоб згодом протушкувати її в соусі. Я використовувала яєчну локшину. Кілька хвилин і локшина готова.
- Приступаємо до приготування овочів, першими обсмажуємо на сковороді печериці, потім додаємо перець і мед.
- У овочі кладемо яловичину і додаємо соєвий соус, а потім пару ложок кетчупу.
- Додаємо в сковорідку готову локшину, для аромату посипаємо рубаним кропом і прикрашаємо зеленою цибулею. Тримаємо блюдо на плиті 3 хвилини і воно готово!