Яловичина з локшиною в кисло-солодкому соусі

Яловичина з локшиною в кисло-солодкому соусі Кулінарія

Смачний, швидкий і оригінальний рецепт локшини для прекрасної вечері! Готується дуже просто і швидко! Пекучий перець, соєвий соус і кетчуп, дають незвичайний кисло-солодкий смак, який не залишить вас байдужим!

Час приготування: 40 хв
Порцій: 4
Калорійність: 576 кКал на порцію

Інгредієнти:

  • Яловичина для смаження 350 гр
  • Борошно пшеничне 50 гр
  • Рослинна олія 50 мл
  • Болгарський перець (грунтовий) 150 гр
  • Цибуля зелена 200 гр
  • Печериці 150 гр
  • Перець чилі 1 шт.
  • Спагеті 200 гр
  • Мед 30 гр
  • Соєвий соус 30 мл
  • Кетчуп 30 гр
  • Кріп 100 гр

Рецепт приготування

  1. Яловичину ріжемо на тонкі смужки, чим тонше, тим смачніше і швидше вона буде готова. Перед тим як обсмажувати м’ясо, його потрібно посипати борошном, для того щоб утворилася хрустка золотава скоринка, яка збереже соковитість м’яса. Посипаємо шматочки і добре їх перемішуємо. Можна приступати до обжарювання.
  2. На сковороду наливаємо рослинне масло, кладемо яловичину, через кілька хвилин м’ясо готове, його можна діставати.
  3. Тепер час овочів, для гостроти страви, можна додати пекучий перець, нарізаємо його соломкою. Інші овочі вибирайте на свій смак. Я взяла болгарський перець, зелену цибулю, а для більшої ситності печериці! Рубаємо все соломкою.
  4. Для нашої страви, нам буде потрібна локшина, будь-яка тонка, така як спагеті. Варить її потрібно цілком, мало не доварюючи, щоб згодом протушкувати її в соусі. Я використовувала яєчну локшину. Кілька хвилин і локшина готова.
  5. Приступаємо до приготування овочів, першими обсмажуємо на сковороді печериці, потім додаємо перець і мед.
  6. У овочі кладемо яловичину і додаємо соєвий соус, а потім пару ложок кетчупу.
  7. Додаємо в сковорідку готову локшину, для аромату посипаємо рубаним кропом і прикрашаємо зеленою цибулею. Тримаємо блюдо на плиті 3 хвилини і воно готово!
Оцініть статтю