Як приготувати пахлаву?

Як приготувати пахлаву? Кулінарія

Якщо ви хоч раз були на чорному морі, напевно пробували смачну пахлаву, яка продається вуличними торговцями на пляжах. Рецепт цієї самої пляжної пахлави пропонуємо вашій увазі …

Продукти:

  • Мука – три склянки,
  • Склянка газованої води
  • Три столові ложки спиртного (горілка!),
  • Сіль дві дрібки,
  • Цукор чайна ложка.
  • Масло рослинне (смажити пахлаву),
  • Цукор склянка і дві третини склянки води, плюс чайна ложка меду для сиропу.

Як готувати пахлаву

В борошно насипати сіль і цукор, влити горілку, потім газовану воду, виходить піна. Швидко замісити тісто, дати йому постояти пів години, потім знову продовжити заміс, підсипати борошно до тих пір, поки тісто повністю перестане липнути.

Дуже тонко розгортаємо полотно, не щільно згортаємо, рулет нарізаємо на косу. Смажимо шматочки нарізаного рулету у великій кількості олії. У процесі смаження пахлава розгортається.

Варимо сироп з води, цукру, меду, занурюємо кожну пахлаву (остигнуту) в сироп, викладаємо на блюдо.

Смачна пахлава готова!

Оцініть статтю