Як приготувати дайкірі з полуницею?

дайкірі з полуницею Кулінарія

Підбадьоритися в спекотний день допоможе не тільки холодний або контрастний душ, але і келих освіжаючого дайкірі з полуницею і ромом. Одним із основних інгредієнтів є лаймовий фреш, за бажанням його можна замінити лимонним соком, але потрібно пам’ятати про те, що смак напою за такої заміни може сильно змінитися.

Інгредієнти:

  • густий сироп полуничний (40 мл);
  • крижана крихта (170 г);
  • скибочки лайма (за смаком);
  • стигла полуниця (120 г);
  • фреш лаймовий (25 мл);
  • маленькі гілочки м’яти (за смаком);
  • білий ром Bacardi (60 мл).

Процес приготування:

  1. У морозильну камеру ненадовго прибрати два келихи «шале» для шампанського, потім перебрати полуницю, очистити ягоди від плодоніжок.
  2. Промити полуницю та помістити в чашу блендера, пюрувати, влити фреш і насипати крижану крихту. Додати ягідний сироп та ром, продовжити процес збивання ще кілька секунд.
  3. Через ситечко перелити полуничний дайкірі в келихи з стінами, що заіндевіли, прикрасити освіжаючий ягідний напій гілочками м’яти і скибочками лайма і подавати негайно до столу.
Оцініть статтю