Холодний фруктовий суп — це відмінний обід, який буде до смаку будь-якій дівчині. Калорійність цього супу досить низька, тому він ідеально підійде для тих, хто сидить на дієті. До того, він дуже смачний, корисний і повний вітамінів.
Інгредієнти:
- 280 г сушених фруктів на ваш смак (наприклад, сушені абрикоси, фініки, кишмиш, яблука, апельсини й інші фрукти) вимочені у воді (600 мл) протягом ночі.
- 1 столова ложка лимонного соку (не плутайте з лимонною кислотою)
- 1 столова ложка меду
- 4 половинки консервованого персика або 2 свіжі персики
- 10-12 ягід полуниці
Спосіб приготування холодного фруктового супу:
- Зваріть вибрані вами фрукти у воді, в якій вони вимочувалися ніч. Варіть на слабкому вогні приблизно 20 хвилин. Після чого охолодіть отриману масу не виймаючи з води.
- Подрібніть варені фрукти з невеликою кількістю рідини в кухонному комбайні. Додайте лимонний сік, мед і збийте до утворення однорідної маси. Вилийте суп в компотницю. Додайте відвар, що залишився. Якщо консистенція вийшла занадто густою — розбавте водою. Перед поданням супу, його можна охолодити в холодильнику.
- Розлийте холодний фруктовий суп в 4 глибоких тарілки. Для краси, оформіть часточками персиків і скибочками полуниці.