Як готувати фруктовий суп із м’ятою

Фруктовий суп з м’ятою Кулінарія

Фруктовий суп з м’ятою — дуже оригінальний освіжаючий десерт. Такий суп особливо рекомендований тим, хто сидить на дієті. Фрукти містять безліч вітамінів і надають свіжість і багато сил. Подивімось як легко приготувати фруктовий суп із м’ятою.

Інгредієнти:

  • 1,5 літра води
  • 50 г цукру (за бажанням)
  • Крохмаль — 2 столових ложки
  • 100 мл соку (яблучного)
  • Сік одного лимона
  • 3 шматочки ананаса (консервованого або свіжого)
  • 400 г полуниці або зеленого винограду
  • 3 груші (очищені)
  • Ківі 3 шт.
  • 2,5 банана
  • 2,5 столових ложок м’яти (свіжо рубаної)

Спосіб приготування фруктового супу із м’ятою

  1. Доведіть воду до киплячого стану. Розведіть крохмаль водою і влийте його в киплячу воду, потім додайте цукор. Помішуйте, поки рідина не почне кипіти. Після знімайте каструлю з вогню і охолодіть. Далі слід додати соки (яблучний і лимонний).
  2. Ретельно вимийте фрукти, очистіть їх і наріжте скибочками або шматочками. Покладіть м’яту і фрукти в холодний кисіль. Перед поданням супу на стіл, його слід охолодити в холодильнику, приблизно 40 хвилин.

Смачного!

Оцініть статтю