Фруктовий суп з м’ятою — дуже оригінальний освіжаючий десерт. Такий суп особливо рекомендований тим, хто сидить на дієті. Фрукти містять безліч вітамінів і надають свіжість і багато сил. Подивімось як легко приготувати фруктовий суп із м’ятою.
Інгредієнти:
- 1,5 літра води
- 50 г цукру (за бажанням)
- Крохмаль — 2 столових ложки
- 100 мл соку (яблучного)
- Сік одного лимона
- 3 шматочки ананаса (консервованого або свіжого)
- 400 г полуниці або зеленого винограду
- 3 груші (очищені)
- Ківі 3 шт.
- 2,5 банана
- 2,5 столових ложок м’яти (свіжо рубаної)
Спосіб приготування фруктового супу із м’ятою
- Доведіть воду до киплячого стану. Розведіть крохмаль водою і влийте його в киплячу воду, потім додайте цукор. Помішуйте, поки рідина не почне кипіти. Після знімайте каструлю з вогню і охолодіть. Далі слід додати соки (яблучний і лимонний).
- Ретельно вимийте фрукти, очистіть їх і наріжте скибочками або шматочками. Покладіть м’яту і фрукти в холодний кисіль. Перед поданням супу на стіл, його слід охолодити в холодильнику, приблизно 40 хвилин.
Смачного!