Яблука в сиропі – рецепт приготування

Яблука в сиропі Кулінарія

Яблука в сиропі — це дуже простий і дуже швидкий десерт.

Час приготування: 30 хв
Порцій: 4
Калорійність: 188 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування яблук в сиропі

  • Два яблука (160 г)
  • Мінеральна вода 45 мл
  • Цукор коричневий 85 гр
  • Вино біле сухе (столове) 15 мл
  • Мигдаль 40 гр

Рецепт приготування яблук в сиропі

  1. Яблука поріжте кружками.
  2. У сковороді розігрійте воду і розчиніть в ній цукор. Влийте вино і додайте яблука. Потримайте хвилин 5, перевертаючи. Якщо знадобиться ще води — додайте небагато.
  3. Як тільки яблука почнуть ставати м’якими, можна знімати їх з вогню. Залишилося тільки перекласти на тарілку .. і десерт з яблук в сиропі готовий.
  4. В якості додавання: теплі яблука можна посипати цукром, змішаним з очищеним і подрібненим мигдалем. Пора до столу!
Оцініть статтю