Яблука в сиропі — це дуже простий і дуже швидкий десерт.
Час приготування: 30 хв
Порцій: 4
Калорійність: 188 кКал на порцію
Інгредієнти для приготування яблук в сиропі
- Два яблука (160 г)
- Мінеральна вода 45 мл
- Цукор коричневий 85 гр
- Вино біле сухе (столове) 15 мл
- Мигдаль 40 гр
Рецепт приготування яблук в сиропі
- Яблука поріжте кружками.
- У сковороді розігрійте воду і розчиніть в ній цукор. Влийте вино і додайте яблука. Потримайте хвилин 5, перевертаючи. Якщо знадобиться ще води — додайте небагато.
- Як тільки яблука почнуть ставати м’якими, можна знімати їх з вогню. Залишилося тільки перекласти на тарілку .. і десерт з яблук в сиропі готовий.
- В якості додавання: теплі яблука можна посипати цукром, змішаним з очищеним і подрібненим мигдалем. Пора до столу!