Теплий і пряний яблучний сидр в їстівних грушевих чашках – це оригінальний святковий рецепт для дорослих членів сім’ї, унікальна альтернатива звичайним керамічним кухлям і смачний спосіб зігрітися в прохолодну погоду.
Зміст
Оригінальний рецепт яблучного сидру
Інгредієнти на 12 порцій:
- 12 великих червоних груш (або яблук твердих сортів).
- 1 літр якісного яблучного сидру.
- 4 палички кориці.
- 2 цілих зірки анісу.
- 2 лимона, розрізаних навпіл.
Спосіб приготування:
- Зріжте верхівки груш (або яблук) і обережно виріжте середину. Будьте уважні і не проткніть грушу наскрізь, інакше напій буде витікати. Щоб запобігти потемнінню фруктів, добре збризніть вирізані місця соком лимона.
- Поставте каструлю на плиту, вилийте в неї яблучний сидр і доведіть до кипіння. Як тільки вміст закипить, зменшіть вогонь до мінімуму, додайте корицю і аніс, накрийте каструлю кришкою і дайте потомитися 20 хвилин на повільному вогні. Після цього видаліть аніс з корицею, дайте рідині трохи охолонути та розлийте її в грушеві чашки.
- Подавайте оригінальний напій теплим.