Тріска з овочами, запечена в духовці

Тріска з овочами Кулінарія

Будь-яка риба завжди високо цінувалася жителями нашої країни, оскільки вона дуже смачна та вкрай корисна. Тому і з’явилася така величезна кількість різноманітних рецептів цього чудового продукту харчування. Найкращий спосіб приготування для найбільшої частини різноманітних рибних сортів є її запікання в духовці, оскільки так вона зберігає максимальну кількість вітамінів і виходить дуже ніжною.

Тріска з овочами, запечена в духовці, стане чудовою стравою для сімейної вечері.

Необхідні інгредієнти:

  • оливкова олія – ​​30 мл;
  • філе тріски – близько кілограма;
  • за смаком – сіль;
  • половинка лимона;
  • щіпка орегано та меленого перцю;
  • часник – 2 зубчики;
  • один солодкий перець;
  • три свіжих помідори;
  • дві невеликі цибулини;
  • свіжа петрушка – на любителів.

Приготування:

  1. Філе тріски нарізати простими шматочками (порційними). У будь-якій мисці з’єднати лимонний сік, орегано, оливкову олію, сіль, подрібнений часник і перець мелений. Цей маринад акуратно перемішати і покласти в нього рибні шматочки. Знову все вимішати і залишити на двадцять хвилин.
  2. За цей час цибулю очистити і порізати середніми півкільцями, перець солодкий – смужками, а помідори – крупними кубиками. Всі овочі змішати, присолити за смаком, приправити перцем і додати посічену петрушку.
  3. У жароміцну форму рівним шаром викласти овочі, а зверху розподілити рибні шматочки. Форму обов’язково накрити фольгою та помістити на тридцять п’ять хвилин у духову піч.

Смачного!

Оцініть статтю