Тортілья (іспанський омлет) – рецепт приготування

Тортілья Кулінарія

Іспанський омлет тортілья не особливо відрізняється від омлета, до якого ми так звикли, але все-таки особливість у ньому є. Зараз ми вам і розповімо про це.

Інгредієнти:

Картопля – 280 гр
Яйця – 5 шт
Цибуля – 140 гр
Помідор – 1 шт
Зелений горошок – 1 стак
Оливкова олія – 3 ст.л
Сіль та Перець – за смаком

Приготування:

Омлет Тортілья готується так само, як і звичайний омлет, але ось, що треба робити, щоб він був іспанським. Отже, беремо картоплю, миємо, чистимо та ріжемо дуже дрібно. Після цього ми беремо цибулину і робимо те саме. Картоплю висипаємо на сковороду, де вже нагрілася оливкова олія. Помішуючи 5 хвилин, обсмажуємо картоплю.

Після цього ми висипаємо туди цибулю і накриваємо кришкою. Поки все це смажиться, ми беремо кілька яєць і збиваємо у великій мисці. Додаємо сіль та перець.

Картопля з цибулею готова? Добре, тепер ми висипаємо в сковороду зелений горошок і порізаний помідор і залишаємо ще на кілька хвилин.

Коли в сковороді все готове, ми висипаємо все це в миску, до яєць. Вимішуємо та висипаємо назад на сковороду. Робимо маленький вогонь та чекаємо 15 хвилин. Як тільки рідини випаруються, перевертаємо омлет та готуємо ще 5 хвилин.

Все, тортілья готова. Цей іспанський омлет можна подавати на стіл.

Оцініть статтю