Торт із паштету

Торт із паштету Кулінарія

Потрібні складові:

  • 700 гр. яловичої печінки
  • 150 гр. вершкового масла
  • 100 гр. сала
  • 1 головка цибулі
  • 60 гр. зелені петрушки
  • 1 варене яйце
  • 1 морква
  • 0,5 склянки бульйону
  • чорний мелений перець
  • сіль

Приготування:

Наріжте печінку та сало соломкою. Цибулю та припущену моркву наріжте кубиками. Залишіть трохи моркви для оформлення. Моркву підсмажте зі шпиком до напівготовності.

Додати печінку, спеції. Все обсмажте. Потім пропустіть через м’ясорубку двічі. Суміш прогрійте. Потім додайте до неї половину вершкового масла та бульйон. Ретельно перемішайте.

З отриманої маси сформуйте 3 коржики різного діаметру. Покладіть один на одного. Змастіть розтопленим вершковим маслом.

Перед подачею оформіть торт дрібно нарубаною зеленню, морквою та яйцем. Потім торт охолодіть.

Оцініть статтю