Пікнік на природі, коли є можливість на вогні приготувати м’ясо, рибу, овочі, коли їжа проходиться запахом диму, звісно, не зрівняється ні з чим. Не завжди виходить поїхати на природу, не завжди для цього є сприятлива погода, але розчаровуватися не потрібно – приготувати смачні та соковиті реберця з м’ясом можна у духовці, замаринувавши їх попередньо як шашлик.
Інгредієнти, які нам потрібні:
Переходимо до маринування і приготування ребер
- Ребра потрібно розділити на шматки необхідної величини, промити у воді.
- Цибулину потрібно нарізати кружальцями, часник почистити і роздавити, додати до ребер.
- Солимо, перчимо, додаємо паприку до м’яса, перець горошком, лавровий лист подрібнюємо, вичавлюємо сік з лимону, беремо оливкову олію і все відправляємо до ребер, ретельно перемішуємо.
- Накриваємо ребра харчовою плівкою і ставимо на 2 години у холодильник.
- Розігріваємо духовку до 200 градусів і відправляємо реберця запікатися, поки вони не стануть рум’яними.