Ця страва підкорить будь-якого своїм смаком, соковитістю і швидкістю приготування.
Час приготування: 15 хвилин
Порцій: 1
Калорійність: 714 кКал на порцію
Інгредієнти для приготування свинячих відбивних в гірчиці
- Свинина 200 гр
- Перець чорний мелений 1/4 чайної л.
- Оливкова олія 10 мл
- Гірчиця 3 чайні л.
- Сіль 1/4 чайної л.
Рецепт приготування свинячих відбивних в гірчиці
- Свинину без кістки нарізати шматками товщиною 1-1,5 см. Видалити всі непотрібні плівки і жир.
- Кожен шматочок свинини відбийте молотком, щоб м’ясо було тонше і ніжніше.
- Шматки м’яса ретельно промазати гірчицею з обох сторін.
- У сковороду додати кілька крапель оливкової (рослинної) олії і розжарити сковорідку. Далі кладете шматки м’яса. Пару хвилин потримали під кришкою, а далі смажте без неї, щоб м’ясо покрилося золотистою скоринкою.
- Як тільки одна сторона м’яса присмажилася, слід його перевернути. Готову сторону посолити, поперчити. Я люблю також додавати приправи саме для свинини (кмин, коріандр, естрагон, чабер і ін.) Смажити слід м’ясо хвилини 3.
- Все, наші апетитні свинячі відбивні готові. Свинина вийшла соковита і м’яка. А все завдяки гірчиці! Подавати гарячим, дуже смачно з рисом! До речі, рис можна полити соусом, який залишився від м’яса.