Свиняча відбивна в гірчиці – рецепт приготування

Свиняча відбивна в гірчиці Кулінарія

Ця страва підкорить будь-якого своїм смаком, соковитістю і швидкістю приготування.

Час приготування: 15 хвилин

Порцій: 1

Калорійність: 714 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування свинячих відбивних в гірчиці

  • Свинина 200 гр
  • Перець чорний мелений 1/4 чайної л.
  • Оливкова олія 10 мл
  • Гірчиця 3 чайні л.
  • Сіль 1/4 чайної л.

Рецепт приготування свинячих відбивних в гірчиці

  1. Свинину без кістки нарізати шматками товщиною 1-1,5 см. Видалити всі непотрібні плівки і жир.
  2. Кожен шматочок свинини відбийте молотком, щоб м’ясо було тонше і ніжніше.
  3. Шматки м’яса ретельно промазати гірчицею з обох сторін.
  4. У сковороду додати кілька крапель оливкової (рослинної) олії і розжарити сковорідку. Далі кладете шматки м’яса. Пару хвилин потримали під кришкою, а далі смажте без неї, щоб м’ясо покрилося золотистою скоринкою.
  5. Як тільки одна сторона м’яса присмажилася, слід його перевернути. Готову сторону посолити, поперчити. Я люблю також додавати приправи саме для свинини (кмин, коріандр, естрагон, чабер і ін.) Смажити слід м’ясо хвилини 3.
  6. Все, наші апетитні свинячі відбивні готові. Свинина вийшла соковита і м’яка. А все завдяки гірчиці! Подавати гарячим, дуже смачно з рисом! До речі, рис можна полити соусом, який залишився від м’яса.
Оцініть статтю