Суп Мінестроне – рецепт приготування

Суп Мінестроне Кулінарія

З настанням осінньої прохолоди так і хочеться зігріти душу та тіло живильним супчиком.

Час приготування: 20 хвилин.

Інгредієнти (на 4 порції):

  • 700 г нарізаних кубиками помідорів з додаванням італійських трав
  • 400-500 г промитого та висушеного консервованого нуту
  • 1 ст. курячого чи овочевого бульйону
  • 1 дрібно нарізаний жовтий перець
  • По 1 ч. ложці сушеного базиліку та гранульованого часнику
  • 1 ст. «ріжок» (макарони)
  • 3 ст. молодого листя шпинату
  • Тертий пармезан та свіжий базилік.

Приготування:

У каструлю з товстими стінками покладіть помідори, нут, солодкий перець, макарони та прянощі. Влийте гарячий бульйон і додайте 2 склянки окропу. Доведіть до кипіння на сильному вогні, а потім зменште вогонь до середнього. Готуйте під закритою кришкою 10 хвилин, помішуючи, до готовності макаронів. Всипте шпинат.

Розлийте суп по тарілках. Зверху посипте пармезаном та базиліком.

Оцініть статтю