З настанням осінньої прохолоди так і хочеться зігріти душу та тіло живильним супчиком.
Час приготування: 20 хвилин.
Інгредієнти (на 4 порції):
- 700 г нарізаних кубиками помідорів з додаванням італійських трав
- 400-500 г промитого та висушеного консервованого нуту
- 1 ст. курячого чи овочевого бульйону
- 1 дрібно нарізаний жовтий перець
- По 1 ч. ложці сушеного базиліку та гранульованого часнику
- 1 ст. «ріжок» (макарони)
- 3 ст. молодого листя шпинату
- Тертий пармезан та свіжий базилік.
Приготування:
У каструлю з товстими стінками покладіть помідори, нут, солодкий перець, макарони та прянощі. Влийте гарячий бульйон і додайте 2 склянки окропу. Доведіть до кипіння на сильному вогні, а потім зменште вогонь до середнього. Готуйте під закритою кришкою 10 хвилин, помішуючи, до готовності макаронів. Всипте шпинат.
Розлийте суп по тарілках. Зверху посипте пармезаном та базиліком.