Рулети з індички – рецепт приготування

Рулети з індички Кулінарія

Звідки я дізналася про цей рецепт, вже не пам’ятаю, а от самі рулетики з індички забути дуже складно — дуже вже вони мені сподобалися. Робляться вони так швидко і просто, що вони чудово підходять як вечері після робочого дня (для тих, хто взагалі їсть ввечері, звичайно). І при цьому вони зовсім не здаються «черговою відмазкою на вечерю». Не вірите?

Час приготування: 30 хв
Порцій: 4
Калорійність: 457 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування  рулетів з індички

  • Грудка індички 500 гр
  • Сир твердих сортів 200 гр
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Панірувальні сухарі панірувальні 3 ст.л.
  • Сіль морська пів чайної л.
  • Рослинна олія 50 мл

Рецепт приготування рулетів з індички

  1. Грудки індички ріжемо уздовж пластами по пывтори сантиметри і відбиваємо їх, щоб вони стали широкими і тонкими і їх можна було згорнути в рулети.
  2. Сир треба порізати досить товстими довгастими скибочками, щоб його легко можна було загортати в індичку. Загортаємо його в м’ясо так, щоб був невеликий нахлест. При необхідності м’ясо можна закріпити зубочисткою або ниткою, але взагалі-то все добре тримається і так.
  3. Тепер умочуємо рулетики у збите яйце, а потім у панірувальні сухарі, змішані з часниковою сіллю (можна просто взяти сіль і сушений подрібнений часник).
  4. Обсмажуємо рулети з індички в олії на середньому вогні з двох сторін. Можна навіть накрити кришкою ненадовго, щоб усередині все присмажився. Як тільки утвориться золотава скоринка, а сир розплавиться — все готово!

Автор: Світлана Г.

Оцініть статтю