Легкий яєчний рулет з начинкою з плавленого сиру, моркви і часнику добре підходить для вечері.
Час приготування: 30 хв
Кількість порцій: 2
Зміст
Інгредієнти для приготування рулету з омлету та сиру
- два яйця
- дві столові ложки молока
- щіпка солі
- 1 ст.л. нарубаної петрушки
- 1-2 ст.л. рослинного масла
Для начинки:
- сирок плавлений 1 шт.
- тертий часник 1 часточка
- пів тертої морквини
- сіль та перець за смаком
- для прикраси кетчуп і майонез
Рецепт приготування рулету з омлету та сиру
- Для приготування рулету потрібно збити яйця з молоком, додати сіль і вилити масу на велику сковороду, змащену олією. Присипати петрушкою, накрити кришкою жарити 3-5 хвилин, щоб верх схопився.
- Приготувати начинку, змішавши всі інгредієнти.
- Перекласти омлет на обробну дошку підсмаженої стороною вниз, викласти начинку загорнути трубочкою і прогріти на сковороді або в духовці протягом 4 хвилин.
- Перед подачею прикрасити рулет майонезом і кетчупом.