Візьміть на замітку у свій кулінарний блокнот рецепт непростого рулету – ситний рулет з м’яса індички, печериць та аджики для любителів гострого. Зазвичай рулети подають як закуску. Наш варіант є головною стравою, яку завжди можна подати на вечерю.
Необхідні інгредієнти:
- філе індички,
- печериці,
- аджика,
- також у страву увійдуть такі овочі, як цибуля ріпчаста, кабачок і спеції за смаком.
Приготування:
- М’ясо рекомендується спочатку розділити порційно на шматки та відбити. Після цього змастити сіллю та аджикою з усіх боків.
- Печериці та цибулю разом обсмажте до утворення м’якості овочів. Кабачки наріжте на пластини та обсмажте до готовності. Найголовніше, щоб пластини з кабачка були тонкими, і ви потім могли їх згорнути в рулет.
- На кожен шматок індички покладіть по дві пластини кабачка. Після цього гриби з обсмаженою цибулею і загорніть у рулет.
- Для того, щоб рулет не розпався під час приготування, закріпіть його за допомогою шпажки або зубочистки. Після цього поставте випікатися на годину.
Смачного!