Рулет з м’яса індички, печериць та аджики

Рулет з м'яса індички, печериць та аджики Кулінарія

Візьміть на замітку у свій кулінарний блокнот рецепт непростого рулету – ситний рулет з м’яса індички, печериць та аджики для любителів гострого. Зазвичай рулети подають як закуску. Наш варіант є головною стравою, яку завжди можна подати на вечерю.

Необхідні інгредієнти:

  • філе індички,
  • печериці,
  • аджика,
  • також у страву увійдуть такі овочі, як цибуля ріпчаста, кабачок і спеції за смаком.

Приготування:

  1. М’ясо рекомендується спочатку розділити порційно на шматки та відбити. Після цього змастити сіллю та аджикою з усіх боків.
  2. Печериці та цибулю разом обсмажте до утворення м’якості овочів. Кабачки наріжте на пластини та обсмажте до готовності. Найголовніше, щоб пластини з кабачка були тонкими, і ви потім могли їх згорнути в рулет.
  3. На кожен шматок індички покладіть по дві пластини кабачка. Після цього гриби з обсмаженою цибулею і загорніть у рулет.
  4. Для того, щоб рулет не розпався під час приготування, закріпіть його за допомогою шпажки або зубочистки. Після цього поставте випікатися на годину.

Смачного!

Оцініть статтю