Одне з тих різотто, які готуються на оливковій олії і без пармезану. Тому воно більш легке і напевно сподобається любителям морепродуктів. Якщо морепродукти у вас заморожені, їх потрібно попередньо розморозити.
Час приготування: 1 година
Порцій: 4
Калорійність: 552 кКал на порцію
Інгредієнти для приготування різотто з морепродуктами
- Цибуля ріпчаста 100гр
- Рис Карнаролі 300 гр
- Оливкова олія 40 мл
- Вино біле сухе (столове) 200 мл
- Шафран чверть чайної л.
- Бульйон рибний 1000 мл
- Сіль пів чайної л.
- Коктейль з морепродуктів 500 гр
Рецепт приготування різотто з морепродуктами
- Дрібно нарізану цибулю спасеруйте на оливковій олії, додайте рис і готуйте до прозорості 2-3 хвилини.
- У сковороду налийте вино, і помішуйте, поки воно повністю не вбереться.
- Посипте рис шафраном і підливайте дуже гарячий бульйон по одному ополоникe. Помішуйте і кожного разу чекайте, поки бульйон вбереться, перш ніж додати нову порцію.
- Хвилин через 15 рис буде майже готовий і придбає яскравий жовтий відтінок. Спробуйте на сіль, посоліть, якщо треба.
- Тепер додайте морепродукти і готуйте ще близько 5 хвилин. Подавайте різотто гарячим.