Рецепт квасу з бананових шкірок

Рецепт квасу з бананових шкірок Кулінарія

За методом відомого академіка Бориса Болотова можна приготувати цілющий квас з бананової шкірки.

У напої міститься триптофан, який очищає організм і виводить шлаки. Більш того, його ще використовують для швидкого лікування гострих, а також хронічних хвороб. Наприклад, шипучий напій зі шкірки банана — дуже ефективний засіб для профілактики онкологічних захворювань. Також банановий квас містить мало калорій і втамовує спрагу, що дуже важливо для людей, що бажають зберегти ідеальну фігуру і швидко схуднути.

Коли відбувається бродіння квасу, триптофан витягується з шкурок банана, що сприяє виведенню з організму хворих клітин.

Отже, що вам знадобиться для бананового квасу?

  • 4 стиглих світлих бананів
  • 3 літра холодної кип’яченої води (ще краще несоленой мінеральної або джерельної)
  • 1 столова ложечка сметани
  • 1 склянка цукру

Спосіб приготування:

Шкурки стиглих бананів без темних плям дуже ретельно промити і дрібно порізати. Помістити фрукт в трилітрову банку (добре помиту), засипати цукром і залити водою. Додати сметану, що б сталося бродіння, і щільно накрити марлею.

Через 14-17 днів банановий квас буде готовий. Зберігати його потрібно в темному прохолодному місці, а вживати до їжі за 30 хвилин по 150 грам три рази/день.

Не всім подобається смак напою. У цьому випадку можете додати в нього шкірку апельсина і трохи подрібнених кірочок житнього хліба.

Оцініть статтю