Пряники з морквою – рецепт приготування

Пряники з морквою Кулінарія

Безумовно, ці прянички відрізняються від тих традиційних пряників, які ми звикли бачити на прилавках магазинів. Незважаючи на величезну кількість моркви, вона в готових пряниках зовсім не відчувається, проте вітамінами їх збагачує. Для того, щоб додати пряникам святковий вигляд, їх можна прикрасити кокосовою стружкою або посипати какао.

Інгредієнти:

  • 1 ст. моркви
  • 1 ст. цукру
  • 100 гр соняшникової олії
  • 1 ч. л. соди (з оцтом)
  • 2 ст. борошна

Процес приготування:

  1. Моркву натерти на дрібній тертці, відміряти склянку та висипати у миску.
  2. Соду погасити оцтом та відправити до моркви.
  3. У миску додати цукор, олію.
  4. Всипати борошна і замісити тісто.
  5. Розкачати тісто і вирізати кружечки склянкою або формами для печива, розкладаємо на деко.
  6. Випікаємо при температурі 200 градусів протягом 15-25 хв.
Оцініть статтю