Відмінний варіант для сніданку – омлет по-іспанськи з грибами! Цікава страва, яка напевно припаде до смаку вам і вашим близьким. Легке, поживне та корисне, воно стане чудовим стимулом для організму на весь день, порадує своїм незвичайним приємним смаком. Отже, розпочнемо процес приготування?
Зміст
Як приготувати омлет по-іспанськи з грибами
Необхідні інгредієнти:
- цибулина – 1 штука;
- вершкове масло – 15 грам;
- оливкова олія – 1 ст. л.;
- бекон з прожилками м’яса – вісім тонких скибочок;
- 1 картопля;
- печериці – 8 штук;
- помідори – 8 штук;
- петрушка;
- сіль і перець;
- яйця – 4 штуки;
- сир «Чеддер» – 3 ст. л.;
- солодкий перець.
Приготування:
- Вершкове та оливкове масло розігрійте на сковороді приблизним діаметром тридцять сантиметрів. Покладіть дрібно нарізану цибулину і обсмажте її на невеликому вогні приблизно дві хвилини.
- З бекону зріжте шкірку. Наріжте дрібно шість скибочок і покладіть на сковороду. Смажте ще десь дві хвилини.
- Покладіть у сковороду варену картоплю нарізану кубиками і нарізані на чотири частини печериці. Добре перемішайте.
- Додайте порізані на чотири частини помідори і трохи нарізаної петрушки.
- Візьміть яйця і збийте їх із однією столовою ложкою води, покладіть перець за смаком і посоліть.
- Вилийте яйця на сковороду і продовжуйте смажити на невеликому вогні три-чотири хвилини. Омлет повинен підрум’янитися знизу. Візьміть бекон, що залишився і підсмажте його під гарячою решіткою-грилем, він повинен стати хрустким.
- Після цього наріжте смужками.
- Натріть сир і посипте омлет. Поставте в гарячу духовку і тримайте омлет, поки сир не підрум’яниться.
Готову страву розріжте на чотири частини та прикрасьте зверху смужками бекону, кільцями болгарського перцю та петрушкою.