Омлет по-іспанськи з грибами – рецепт приготування

Омлет по-іспанськи з грибами Кулінарія

Відмінний варіант для сніданку – омлет по-іспанськи з грибами! Цікава страва, яка напевно припаде до смаку вам і вашим близьким. Легке, поживне та корисне, воно стане чудовим стимулом для організму на весь день, порадує своїм незвичайним приємним смаком. Отже, розпочнемо процес приготування?

Як приготувати омлет по-іспанськи з грибами

Необхідні інгредієнти:

  1. цибулина – 1 штука;
  2. вершкове масло – 15 грам;
  3. оливкова олія – 1 ст. л.;
  4. бекон з прожилками м’яса – вісім тонких скибочок;
  5. 1 картопля;
  6. печериці – 8 штук;
  7. помідори – 8 штук;
  8. петрушка;
  9. сіль і перець;
  10. яйця – 4 штуки;
  11. сир «Чеддер» – 3 ст. л.;
  12. солодкий перець.

Приготування:

  • Вершкове та оливкове масло розігрійте на сковороді приблизним діаметром тридцять сантиметрів. Покладіть дрібно нарізану цибулину і  обсмажте її на невеликому вогні приблизно дві хвилини.
  • З бекону зріжте шкірку. Наріжте дрібно шість скибочок і покладіть на сковороду. Смажте ще десь дві хвилини.
  • Покладіть у сковороду варену картоплю нарізану кубиками і нарізані на чотири частини печериці. Добре перемішайте.
  • Додайте порізані на чотири частини помідори і трохи нарізаної петрушки.
  • Візьміть яйця і збийте їх із однією столовою ложкою води, покладіть перець за смаком і посоліть.
  • Вилийте  яйця  на сковороду і продовжуйте смажити на невеликому вогні три-чотири хвилини. Омлет повинен підрум’янитися знизу. Візьміть бекон, що залишився і підсмажте його під гарячою решіткою-грилем, він повинен стати хрустким.
  • Після цього наріжте смужками.
  • Натріть сир і посипте омлет. Поставте в гарячу духовку і тримайте омлет, поки сир не підрум’яниться.
    Готову страву розріжте на чотири частини та прикрасьте зверху смужками бекону, кільцями болгарського перцю та петрушкою.
Оцініть статтю