Низькокалорійний овочевий суп – рецепт приготування

Низькокалорійний овочевий суп Кулінарія

У всі часи здорова їжа вважалася запорукою благополуччя людини, і, що найголовніше, можливістю зберегти своє здоров’я у відмінному стані. Тому так важливо правильно харчуватися. Людині необхідно добре пообідати, щоб бути ситим весь день. Відмінним варіантом для цього може стати овочевий суп. Ми готові вам розповісти, як приготувати низькокалорійний суп.

Кількість калорій на 100 г – 160
Білки – 7 г.
Жири – 4 г.
Вуглеводи – 30 г.

Інгредієнти:

  • Цвітна капуста – 500 г.
  • Болгарський перець – 1 шт.
  • Картопля – 400 г.
  • Морквина – 100 г.
  • Макарони – 300 г.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Сіль, перець – до смаку.

Приготування:

Для того, щоб приготувати низькокалорійний суп, необхідно якісно промити всі овочі. Після цього картоплю потрібно нарізати і покласти в киплячу воду. Важливо дати картоплі добре прокипіти протягом 20 хвилин. До картоплі додаємо нарізану цвітну капусту, болгарський перець та моркву. Овочам необхідно дати трохи часу прокипіти, до повного їх приготування. Потім можна додавати макарони та цибулю, а потім знову дати близько 15 хвилин проваритись. Після чого варто посолити та поперчити на свій смак. Для приємного та незвичайного смаку можна додати кріп, але важливо дати йому прокипіти, це дозволить супу не швидко зіпсуватися.

Оцініть статтю