Млинці з м’ясом до бульйону – покроковий рецепт

Млинці з м’ясом до бульйону Кулінарія

Часто, коли варимо бульйон з домашньої курки, м’ясо у неї досить жорстке, приходиться варити півдня його. Проте, щоб не ускладнювати ситуацію, коли і часу обмаль, і приготувати хочеться щось смачненьке, ми використовуємо дане м’ясо як начинку до налисників. Та й вермішелі до бульйону не потрібно варити, оскільки подавати його можна з налисниками. Про них ми сьогодні і поговоримо.

Отже, перше, що нам потрібно – відварене м’ясо. У нас куряче, правда можна його поєднати зі свининою чи телятиною. М’ясо, звісно пропускаємо через м’ясорубку, трохи ще досолюємо та перчимо до смаку.

Беремо одну цибулину, дрібно нарізаємо її, тремо одну морквину, і тушимо на олії 5-10 хвилин, після чого вимішуємо із м’ясом. Вуаля – начинка до налисників готова. Залишилось приготувати самі млинці.

Покроковий рецепт млинців з м’ясом

Для млинців потрібно:

  • 2 яйця
  • 0,5 ч. л. солі
  • 200 г молока
  • 100 г води
  • орієнтовно 7 ст. л. муки ( муки давати стільки, щоб тісто було консистенції рідкої сметани).

Приготування млинців:

  1. Яйця потрібно збити із сіллю, додати молоко та воду.
  2. Муку просіяти і по одній столовій ложці додавати у миску з яйцями та молоком, вінчиком ретельно розмішувати, щоб не утворювались грудочки.
  3. Коли тісто стане потрібної густини, смажимо їх на сковорідці, змащеній салом або олією з двох сторін.

У готові млинці кладемо по столовій ложці м’ясної начинки та закручуємо, кому як подобається: у форму трикутників, конвертиків чи рулетиків.

Перед подаванням на стіл, готові налисники потрібно підсмажити з двох сторін на маслі вершковому або олії соняшниковій до золотистого кольору.

Оцініть статтю