Міні-піца з козиним сиром та соковитим салямі

Міні-піца з козиним сиром та соковитим салямі Кулінарія

Під час застілля дуже зручно насолоджуватися стравами, які підходять не тільки для звичайного класичного столу, а й у тому числі для фуршетного. Тільки для класичного столу така закуска подається гарячою на початку застілля. Хочемо Вам запропонувати рецепт дуже смачної та оригінальної закуски. А називається ця страва: міні-піца з козячим сиром та соковитим салямі.

Необхідні інгредієнти:

  • Прісне тісто для піци – п’ятсот грам
  • 2 ст. ложки оливкової олії
  • Свіжемелений чорний перець і велика сіль – за смаком
  • Сир моцарелла – 30 грам
  • Оливки (нарізані кружальцями) – півсклянки
  • Артишок (тонко нарізаний) – півсклянки
  • Паприка сушена – одна чайна ложка

Приготування:

  1. Духовку слід розігріти до 250 градусів.
  2. Тісто ділиться на тридцять дві приблизно рівні частини, після чого кожну частину-шматочок потрібно розім’яти, потім розкотити на маленькі млинці (діаметр не більше двох з половиною сантиметрів).
  3. Всі вони викладаються на деко, попередньо змащене оливковою олією.
  4. Кожен млинець солиться (за смаком), посипається моцарелою, на нього викладаються артишоки, оливки та паприка.
  5. У духовці вони стоять близько дванадцяти хвилин, при цьому сир почне бульбашитися, а у тіста з’явиться коричнево-золотиста скоринка.
  6. Салями та помідори додаються до смаку відразу після того, як міні-піца дістається з духовки.
Оцініть статтю