Вашій увазі простенька закуска.
Час приготування: три години
Порцій: 4
Калорійність: 658 кКал на порцію
Інгредієнти для приготування м’ясних рулетів
- Яловича вирізка 500 гр
- Сало 200 гр
- Гарбуз 500 гр
Рецепт приготування м’ясних рулетів
- Беремо м’ясо. Ми використовували яловичину. Нарізаємо соломкою, солимо, перчимо і злегка відбиваємо.Фото рецепт приготування м’ясних рулетів
- Беремо сало. Нарізаємо тонкими скибочками.
- Обертаємо м’ясо салом. І ниткою, що б не розкрутилось, зав’язуємо.Обертаємо м’ясо салом
- Далі у нас два варіанти. Перший — просто закуска, Другий — майже повноцінна страва з гарніром. Ми в той вечір приготували обидва варіанти.
- Для закуски, просто занурюємо отримані м’ясні рулети в 180-и градусну духовку десь на годину.
- Для вечері, занурюємо отримані рулети спочатку в половину гарбуза, а потім вже в 180-и градусну духовку, але вже на півтори години.в половину гарбуза
У підсумку, соковито і смачно.