М’ясні рулети – рецепт приготування

М’ясні рулети Кулінарія

Вашій увазі простенька закуска.

Час приготування: три години
Порцій: 4
Калорійність: 658 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування м’ясних рулетів

  • Яловича вирізка 500 гр
  • Сало 200 гр
  • Гарбуз 500 гр

Рецепт приготування м’ясних рулетів

  1. Беремо м’ясо. Ми використовували яловичину. Нарізаємо соломкою, солимо, перчимо і злегка відбиваємо.Фото рецепт приготування м’ясних рулетів
  2. Беремо сало. Нарізаємо тонкими скибочками.
  3. Обертаємо м’ясо салом. І ниткою, що б не розкрутилось, зав’язуємо.Обертаємо м’ясо салом
  4. Далі у нас два варіанти. Перший — просто закуска, Другий — майже повноцінна страва з гарніром. Ми в той вечір приготували обидва варіанти.
  5. Для закуски, просто занурюємо отримані м’ясні рулети в 180-и градусну духовку десь на годину.
  6. Для вечері, занурюємо отримані рулети спочатку в половину гарбуза, а потім вже в 180-и градусну духовку, але вже на півтори години.в половину гарбуза

У підсумку, соковито і смачно.

Оцініть статтю