Рецепт досить простий у приготуванні, але виходить дуже смачно. Для приготування бажано мати сковороду вок, але підійде і звичайна велика сковорода. Смажиться на сильному вогні, постійно помішуючи.
Час приготування: 1 година
Порцій: 3
Калорійність: 485 кКал на порцію
Інгредієнти для приготування локшини по сінгапурськи
- Рисова локшина 150 гр
- Два курячих яйця
- Рослинна олія 25 мл
- Сіль пів чайної ложки
- Перець чорний мелений 0.02 чайної ложки
- Два зубці часнику
- Шинка 200 гр
- Перець солодкий червоний (паприка ) одна перчина
- Капуста білокачанна 100 гр
- Цибуля зелена 20 гр
- Каррі 2 чайні л.
- Соєвий соус 15 мл
Рецепт приготування локшини по сінгапурськи
- Для початку рисову локшину потрібно замочити в холодній воді на 20-30 хв
- Також потрібно підсмажити і порізати скибочками омлет
- Нарізати скибочками капусту, солодкий перець, шинку, зелену цибулю і дрібно нарізати часник
- Обсмажити дрібно нарізаний часник в олії до золотистого кольору
- До часнику додати капусту і перець та смажити помішуючи до золотистого кольору
- Додати шинку, сіль, перець, соєвий соус, каррі і смажити помішуючи до золостістого кольору у шинки
- Витягнути рисову локшину з води і додати на сковорідку. Смажити до готовності локшини (1-2 хв).
- Додати порізаний скибочками омлет і зелений лук і обсмажити ще 1-2 хв
Готово