Локшина по сінгапурськи – рецепт приготування

Локшина по сінгапурськи Кулінарія

Рецепт досить простий у приготуванні, але виходить дуже смачно. Для приготування бажано мати сковороду вок, але підійде і звичайна велика сковорода. Смажиться на сильному вогні, постійно помішуючи.

Час приготування: 1 година
Порцій: 3
Калорійність: 485 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування локшини по сінгапурськи

  • Рисова локшина 150 гр
  • Два курячих яйця
  • Рослинна олія 25 мл
  • Сіль пів чайної ложки
  • Перець чорний мелений 0.02 чайної ложки
  • Два зубці часнику
  • Шинка 200 гр
  • Перець солодкий червоний (паприка ) одна перчина
  • Капуста білокачанна 100 гр
  • Цибуля зелена 20 гр
  • Каррі 2 чайні л.
  • Соєвий соус 15 мл

Рецепт приготування локшини по сінгапурськи

  1. Для початку рисову локшину потрібно замочити в холодній воді на 20-30 хв
  2. Також потрібно підсмажити і порізати скибочками омлет
  3. Нарізати скибочками капусту, солодкий перець, шинку, зелену цибулю і дрібно нарізати часник
  4. Обсмажити дрібно нарізаний часник в олії до золотистого кольору
  5. До часнику додати капусту і перець та смажити помішуючи до золотистого кольору
  6. Додати шинку, сіль, перець, соєвий соус, каррі і смажити помішуючи до золостістого кольору у шинки
  7. Витягнути рисову локшину з води і додати на сковорідку. Смажити до готовності локшини (1-2 хв).
  8. Додати порізаний скибочками омлет і зелений лук і обсмажити ще 1-2 хв

Готово

Оцініть статтю