Лінива піца із кабачків – рецепт приготування

Лінива піца із кабачків Кулінарія

Лінива піца із кабачків – смачна, швидка в приготуванні страва на сніданок. Як приготувати ліниву піцу з кабачків покроковий рецепт.

Інгредієнти

  • Кабачок 300 г.
  • Зелена цибуля, зелень до смаку
  • Яйця 3 шт.
  • Сіль, мелений перець, спеції на смак
  • Борошно 2 ст. л.
  • Кефір 2 ст. л.
  • Помідори 150 г.
  • Твердий сир 150 г.
  • Розпушувач

Піца з кабачків – рецепт приготування

  1. Кабачок натерти на велику тертку – якщо молодий кабачок можна не знімати шкірку, якщо старий, то почистити шкірку і видалити насіння.
  2. Зовсім трохи віджати сік з кабачка, але не повністю.
  3. Додати до кабачка яйця, порізану зелену цибулю, борошно, сіль, перець, спеції, трохи розпушувача (на кінчику чайної ложки) і все разом гарно перемішуємо.
  4. Основа для піци готова. Тепер додаємо кефір і ще раз перемішуємо.
  5. Форму для випічки змазати олією і посипати борошном. Висипати кабачки у форму для випічки, розрівняти рівномірно і додати начинку.
  6. Начинка може бути будь-яка на ваш розсуд – ковбаса, шинка, куряче м’ясо, гриби, помідори, морепродукти.
  7. Я сьогодні готую легкий варіант просто додаю помідори і все посипаю тертим твердим сиром.
  8. Ставимо форму в духовку, попередньо розігріту до 200 градусів, на 25-30 хвилин.
  9. Через пів години ви отримаєте смачну, поживну піцу з кабачків.
  10. Подавайте піцу з сметаною, дуже смачно.

Смачного!

Оцініть статтю