Лінива піца із кабачків – смачна, швидка в приготуванні страва на сніданок. Як приготувати ліниву піцу з кабачків покроковий рецепт.
Інгредієнти
- Кабачок 300 г.
- Зелена цибуля, зелень до смаку
- Яйця 3 шт.
- Сіль, мелений перець, спеції на смак
- Борошно 2 ст. л.
- Кефір 2 ст. л.
- Помідори 150 г.
- Твердий сир 150 г.
- Розпушувач
Піца з кабачків – рецепт приготування
- Кабачок натерти на велику тертку – якщо молодий кабачок можна не знімати шкірку, якщо старий, то почистити шкірку і видалити насіння.
- Зовсім трохи віджати сік з кабачка, але не повністю.
- Додати до кабачка яйця, порізану зелену цибулю, борошно, сіль, перець, спеції, трохи розпушувача (на кінчику чайної ложки) і все разом гарно перемішуємо.
- Основа для піци готова. Тепер додаємо кефір і ще раз перемішуємо.
- Форму для випічки змазати олією і посипати борошном. Висипати кабачки у форму для випічки, розрівняти рівномірно і додати начинку.
- Начинка може бути будь-яка на ваш розсуд – ковбаса, шинка, куряче м’ясо, гриби, помідори, морепродукти.
- Я сьогодні готую легкий варіант просто додаю помідори і все посипаю тертим твердим сиром.
- Ставимо форму в духовку, попередньо розігріту до 200 градусів, на 25-30 хвилин.
- Через пів години ви отримаєте смачну, поживну піцу з кабачків.
- Подавайте піцу з сметаною, дуже смачно.
Смачного!