Легкий салат із сиру халумі, персика та вишні

Легкий салат із сиру халумі, персика та вишні Кулінарія

Корисний салат з халумі (ред.: сир, зроблений із суміші козячого та овечого молока) та карамелізованих літніх фруктів – чудовий варіант для обіднього перекусу або вечері. Здорове харчування — перш за все, тому черпаємо натхнення для кулінарних експериментів.

Насичений, маслянистий, солоний і тягучий – таким має бути справжній смак халумі. Поєднання черешні та персика додадуть у вашу страву легких терпких ноток. Халлумі подають на основі з руколи з оливковою олією та лимонним соком. Легке приготування та краса подачі цієї страви ідеально підходять для літа.

Рецепт салату з сиру халумі, персика та вишні

Інгредієнти (на дві порції):

  • 4 чашки руколи
  • 2 чайні ложки вершкового масла
  • 1 склянка вишні без кісточок
  • 2 невеликі персики, нарізані часточками
  • 140 г халумі, нарізаного завтовшки 0.5 см
  • перець, лимонний сік

Приготування:

  1. У мисці перемішайте руколу з оливковою олією, лимонним соком та перцем.
  2. У невеликій сковороді розігрійте олію на середньому вогні. Як тільки олія почне шипіти, додайте вишню та персики. Пасеруйте до м’якості.
  3. Поки фрукти готуються, нагрійте велику сковороду на середньому вогні. Додати скибочки халумі.
  4. Обсмажуйте з кожного боку до приємного золотаво-коричневого кольору (від 2 до 3 хвилин).

Покладіть на тарілку шар руколи, фруктів та халумі. Салат подавайте теплим.

Оцініть статтю