Корисний салат з халумі (ред.: сир, зроблений із суміші козячого та овечого молока) та карамелізованих літніх фруктів – чудовий варіант для обіднього перекусу або вечері. Здорове харчування — перш за все, тому черпаємо натхнення для кулінарних експериментів.
Насичений, маслянистий, солоний і тягучий – таким має бути справжній смак халумі. Поєднання черешні та персика додадуть у вашу страву легких терпких ноток. Халлумі подають на основі з руколи з оливковою олією та лимонним соком. Легке приготування та краса подачі цієї страви ідеально підходять для літа.
Рецепт салату з сиру халумі, персика та вишні
Інгредієнти (на дві порції):
- 4 чашки руколи
- 2 чайні ложки вершкового масла
- 1 склянка вишні без кісточок
- 2 невеликі персики, нарізані часточками
- 140 г халумі, нарізаного завтовшки 0.5 см
- перець, лимонний сік
Приготування:
- У мисці перемішайте руколу з оливковою олією, лимонним соком та перцем.
- У невеликій сковороді розігрійте олію на середньому вогні. Як тільки олія почне шипіти, додайте вишню та персики. Пасеруйте до м’якості.
- Поки фрукти готуються, нагрійте велику сковороду на середньому вогні. Додати скибочки халумі.
- Обсмажуйте з кожного боку до приємного золотаво-коричневого кольору (від 2 до 3 хвилин).
Покладіть на тарілку шар руколи, фруктів та халумі. Салат подавайте теплим.