Мені більше подобається готувати з курячої печінки, вона виходить більш ніжною і смачною. Вершковий соус додає соковитості цьому блюду.
Час приготування: сорок хвилин
Порцій: 6
Калорійність: 344 ккал на порцію
Інгредієнти:
- Печінка куряча 1200 гр
- Одна перчина солодкого перцю
- Цибуля ріпчаста 100 гр
- Оливкова олія 20 мл
- Вершки 20-22% 80 мл
- Сметана 40 гр
- Сіль пів чайної ложки
- Перець чорний мелений чверть чайної ложки
Рецепт приготування:
- Печінку очистити від плівки та порізати маленькими шматочками.
- Помити й очистити перець та цибулю.
- Нарізати овочі дрібними кубиками.
- Поставити сковороду на сильний вогонь, додати оливкову олію і закинути овочі. Пасерувати кілька хвилин.
- Закинути печінку і трохи її обсмажити.
- Приготувати соус: змішати сметану, вершки, сіль, перець, часник.
- Зробити маленький вогонь, залити соусом і тушкувати до готовності, приблизно 5-7 хвилин.
Смачного!
Автор: Тетяна С.