Куряча печінка в вершковому соусі – рецепт

Куряча печінка в вершковому соусі Кулінарія

Мені більше подобається готувати з курячої печінки, вона виходить більш ніжною і смачною. Вершковий соус додає соковитості цьому блюду.

Час приготування: сорок хвилин
Порцій: 6
Калорійність: 344 ккал на порцію

Інгредієнти:

  • Печінка куряча 1200 гр
  • Одна перчина солодкого перцю
  • Цибуля ріпчаста 100 гр
  • Оливкова олія 20 мл
  • Вершки 20-22% 80 мл
  • Сметана 40 гр
  • Сіль пів чайної ложки
  • Перець чорний мелений чверть чайної ложки

Рецепт приготування:

  1. Печінку очистити від плівки та порізати маленькими шматочками.
  2. Помити й очистити перець та цибулю.
  3. Нарізати овочі дрібними кубиками.
  4. Поставити сковороду на сильний вогонь, додати оливкову олію і закинути овочі. Пасерувати кілька хвилин.
  5. Закинути печінку і трохи її обсмажити.
  6. Приготувати соус: змішати сметану, вершки, сіль, перець, часник.
  7. Зробити маленький вогонь, залити соусом і тушкувати до готовності, приблизно 5-7 хвилин.

Смачного!

Автор: Тетяна С.

Оцініть статтю