Взимку нашому організму не вистачає дуже багато вітамінів та мінералів. Саме тому пропонуємо вашій увазі рецепт смачного салату з буряка, який можна використовувати і для заправки однієї з улюблених страв українців – борщу. Ви не пошкодуєте, випробувавши цей рецепт.
Інгредієнти:
- 12 буряків,
- 12 цибулин,
- 12 перців болгарських,
- 2 гірких перцю.
Маринад:
- 200 мл води
- 1 столова ложка солі,
- 1,5 столових ложок цукру
- 200 г олії
- 200 г оцту
Процес приготування:
- Обчищені буряки натерти на тертці для корейської моркви і висипати у велику каструлю.
- Цибулини розрізати навпіл і потім нарізати смужками та відправити до буряків.
- Перець болгарський розрізати навпіл, потім нарізати смужками і висипати в каструлю до решти овочів.
- Гіркі перці пропустити через м’ясорубку і відправти їх у каструлю.
- Робимо маринад і виливаємо у каструлю.
- Варити 20 хв. і закочувати в стерилізовані банки.