Консервований буряк для борщу

Консервований буряк для борщу Кулінарія

Взимку нашому організму не вистачає дуже багато вітамінів та мінералів. Саме тому пропонуємо вашій увазі рецепт смачного салату з буряка, який можна використовувати і для заправки однієї з улюблених страв українців – борщу. Ви не пошкодуєте, випробувавши цей рецепт.

Інгредієнти:

  • 12 буряків,
  • 12 цибулин,
  • 12 перців болгарських,
  • 2 гірких перцю.

Маринад:

  • 200 мл води
  • 1 столова ложка солі,
  • 1,5 столових ложок цукру
  • 200 г олії
  • 200 г оцту

Процес приготування:

  1. Обчищені буряки натерти на тертці для корейської моркви і висипати у велику каструлю.
  2. Цибулини розрізати навпіл і потім нарізати смужками та відправити до буряків.
  3. Перець болгарський розрізати навпіл, потім нарізати смужками і висипати в каструлю до решти овочів.
  4. Гіркі перці пропустити через м’ясорубку і відправти їх у каструлю.
  5. Робимо маринад і виливаємо у каструлю.
  6. Варити 20 хв. і закочувати в стерилізовані банки.
Оцініть статтю