Класичні американські гамбургери – рецепт приготування

Класичні американські гамбургери Кулінарія

Простий і швидкий базовий рецепт соковитих гамбургерів в американському стилі. Відмінна вечеря теплим літнім вечором.

Кількість порцій: 4 гамбургера
Підготовка: 5 хв
Приготування: 20 хв

Інгредієнти:

  • яловичий фарш 450 грам
  • панірувальні сухарі третина склянки
  • одне яйце
  • гамбургерні булочка 4
  • помідор 1 (середній , нарізаний кружками)
  • солоний огірок 1 (слабкий , тонко нарізаний)
  • пів цибулини (нарізану кільцями або півкільцями)
  • салатні листя 2
  • сир 4 скибочки (Американський сир пластинками)
  • рослинна олія 1 столова ложка
  • гірчиця 4 чайних ложки
  • майонез 4 чайних ложки
  • сіль (за смаком)
  • перець (за смаком)

Рецепт приготування класичних американських гамбургерів

  1. У невеликій мисці змішати яйце , сіль та перець.
  2. Додати до яєць яловичий фарш і панірувальні сухарі. Добре перемішати руками.
  3.  Сформувати 4 плоскі котлети , шириною трохи менше 2 см.
  4.  У сковороді великого розміру на вогні середньої інтенсивності розігріти одну столову ложку рослинного масла. Викласти котлети і смажити доки вони добре підрум’яняться з обох сторін (бажано перевертати тільки 1 раз).
  5. Підготувати овочі.
  6. На кожну половинку гамбургерної булочки покласти половинку листа салату , наверх покласти котлету.
  7. Котлету покрити однією чайною ложкою гірчиці і покласти пластинку сиру. На сир покласти 2 шматочки помідора і цибулю.
  8. Зверху намазати одну чайну ложку майонезу , додати кілька шматочків солоного огірка і покрити верхньою частиною булочки.
Оцініть статтю