Хрусткі відбивні з баранини з прованськими травами

Хрусткі відбивні з баранини з прованськими травами Кулінарія

Якщо ви хочете приготувати ідеальну страву, яка гармонійно поєднує в собі смак баранини, часник та трави, то наш рецепт відбивних з баранини – саме те, що вам потрібно. Комбінація гірчиці та сухих трав також добре поєднується з яловичим філе або курячими стегенцями. Ви можете насолодитися дивовижними смаками південної Франції разом із цією стравою. Якщо ви використовуєте кількість інгредієнтів, що рекомендується в цьому рецепті, ви можете приготувати 4 порції. Кожен інгредієнт добре поєднується один з одним, щоб запропонувати вам унікальний та захоплюючий смак. Ви можете також самостійно поекспериментувати, додавши панірувальних сухарів і посипати готову страву зеленою цибулею і свіжою м’ятою.

Спосіб приготування дуже простий, і калорійність складає всього 220. Приблизно виходить 10 г жиру, а білка близько 29,2 грама.

Складові:

  • Діжонська гірчиця – 2 столові ложки.
  • Прованські трави – 1 столова ложка. (Сухі).
  • Сіль – 1/2 чайної ложки.
  • Чорний перець – 1/4 чайної ложки (свіжомелений).
  • Зубчик часнику – 1 шт. (Подрібніть до консистенції фаршу).
  • Філе баранини – 8 шт. (кількість кожного має дорівнювати 120 г, видаліть надлишки жиру).

Приготування:

  1. Попередньо нагрійте гриль від середньої до високої температури
  2. Змішайте сіль, чорний перець, прованські трави, діжонську гірчицю та часникову гвоздику.
  3. Все ретельно перемішайте
  4. Після отриманої сумішшю рівномірно натріть обидві сторони м’яса.
  5. Нанесіть на гриль кулінарний спрей.
  6. Викладіть на ґрати м’ясо.
  7. Готуємо на грилі протягом 4 хвилин із кожної сторони.

Смачного!

Оцініть статтю