Якщо ви хочете приготувати ідеальну страву, яка гармонійно поєднує в собі смак баранини, часник та трави, то наш рецепт відбивних з баранини – саме те, що вам потрібно. Комбінація гірчиці та сухих трав також добре поєднується з яловичим філе або курячими стегенцями. Ви можете насолодитися дивовижними смаками південної Франції разом із цією стравою. Якщо ви використовуєте кількість інгредієнтів, що рекомендується в цьому рецепті, ви можете приготувати 4 порції. Кожен інгредієнт добре поєднується один з одним, щоб запропонувати вам унікальний та захоплюючий смак. Ви можете також самостійно поекспериментувати, додавши панірувальних сухарів і посипати готову страву зеленою цибулею і свіжою м’ятою.
Спосіб приготування дуже простий, і калорійність складає всього 220. Приблизно виходить 10 г жиру, а білка близько 29,2 грама.
Складові:
- Діжонська гірчиця – 2 столові ложки.
- Прованські трави – 1 столова ложка. (Сухі).
- Сіль – 1/2 чайної ложки.
- Чорний перець – 1/4 чайної ложки (свіжомелений).
- Зубчик часнику – 1 шт. (Подрібніть до консистенції фаршу).
- Філе баранини – 8 шт. (кількість кожного має дорівнювати 120 г, видаліть надлишки жиру).
Приготування:
- Попередньо нагрійте гриль від середньої до високої температури
- Змішайте сіль, чорний перець, прованські трави, діжонську гірчицю та часникову гвоздику.
- Все ретельно перемішайте
- Після отриманої сумішшю рівномірно натріть обидві сторони м’яса.
- Нанесіть на гриль кулінарний спрей.
- Викладіть на ґрати м’ясо.
- Готуємо на грилі протягом 4 хвилин із кожної сторони.
Смачного!