Кесадилья з курятиною – рецепт приготування

Кесадилья з курятиною Кулінарія

Кесадилья – страва мексиканської кухні. За своєю суттю, це коржі-тортильї з різною начинкою. Спочатку в якості начинки використовувався тільки сир, але пізніше стали додавати м’ясо й овочі. Готову кесаділью заведено подавати з гострим соусом, найчастіше з сальсою.

Інгредієнти:

  • 300 гр кукурудзяної муки;
  • 50 гр маргарину;
  • 100 мл теплої води;
  • Сіль

Начинка:

  • 1 ст. л оливкової олії;
  • 200 гр. сиру;
  • 1 цибулина;
  • 200 гр курячої грудки;
  • ½ кабачка;
  • 2 помідори;
  • 1 болгарський перець

Приготування:

  1. Просіяти борошно і змішати з тертим маргарином і сіллю. Поступово доливаючи теплу воду, замісити тісто.
  2. Розділити його на 8 однакових частин, сформувати кульки й залишити на 15 хвилин.
  3. Розплескати кульку в круглий коржик.
  4. Обсмажити коржі на сковороді без олії.

Начинка:

  1. Подрібнити цибулю. Порізати смужками грудку, перець, кабачок і помідори.
  2. Обсмажити цибулю, потім додати решту інгредієнтів.
  3. Додати потертий сир, спеції й сіль.
  4. Начинку викласти на одну сторону і зігнути коржик навпіл.
Оцініть статтю