Індичка з ананасами – рецепт приготування

Індичка з ананасами Кулінарія

Дуже простий і смачний рецепт, рекомендую спробувати тим, хто любить поєднання курки й ананаса. В принципі, цей рецепт можна приготувати й з курячими грудками!

Час приготування: 40 хв
Порцій: 6
Калорійність: 398 ккал на порцію

Інгредієнти

  • Філе індички 700 гр
  • Сіль морська пів чайної л.
  • Перець чорний мелений чверть чайної л.
  • Карі чверть ч.л.
  • Оливкова олія 20 мл
  • Сметана 50 гр
  • Ананаси консервовані 350 гр
  • Гауда сир 200 гр

Рецепт приготування індички з ананасами

  1. Вимити філе грудки та порізати великими шматками товщиною 2 см, накрити харчовою плівкою, злегка відбити.
  2. М’ясо посолити на смак, поперчити й посипати меленим карі. І дати м’ясу подихати на повітрі 10 хвилин. У цей час можна вже включити розігріватися духовку до 200°С.
  3. Форму для запікання (або деко) змастити маслом та викласти туди м’ясо. М’ясо зверху помазати сметаною.
  4. Зверху викласти шматочки ананасів.
  5. Потерти сир і викласти поверх ананасів. Поставити в духовку на 25 хвилин.
  6. Якщо у Вас є в духовці функція верхнього гриля, то останні 3 хвилини запікайте нею.
Оцініть статтю