Дуже простий і смачний рецепт, рекомендую спробувати тим, хто любить поєднання курки й ананаса. В принципі, цей рецепт можна приготувати й з курячими грудками!
Час приготування: 40 хв
Порцій: 6
Калорійність: 398 ккал на порцію
Інгредієнти
- Філе індички 700 гр
- Сіль морська пів чайної л.
- Перець чорний мелений чверть чайної л.
- Карі чверть ч.л.
- Оливкова олія 20 мл
- Сметана 50 гр
- Ананаси консервовані 350 гр
- Гауда сир 200 гр
Рецепт приготування індички з ананасами
- Вимити філе грудки та порізати великими шматками товщиною 2 см, накрити харчовою плівкою, злегка відбити.
- М’ясо посолити на смак, поперчити й посипати меленим карі. І дати м’ясу подихати на повітрі 10 хвилин. У цей час можна вже включити розігріватися духовку до 200°С.
- Форму для запікання (або деко) змастити маслом та викласти туди м’ясо. М’ясо зверху помазати сметаною.
- Зверху викласти шматочки ананасів.
- Потерти сир і викласти поверх ананасів. Поставити в духовку на 25 хвилин.
- Якщо у Вас є в духовці функція верхнього гриля, то останні 3 хвилини запікайте нею.