Простий і швидкий рецепт приготування м’яса. А на гарнір — овочі.
Час приготування: 30 хв
Порцій: 4
Калорійність: 561 кКал на порцію
Інгредієнти для приготування філе міньйон
- Помідори червоні 300 гр
- Болгарський перець (грунтовий) 300 гр
- Часник зубці 7 шт.
- Оливкова олія 70 мл
- Чебрець 5 гр
- Розмарин листя 2 ст.л.
- Яловича вирізка 800 гр
Рецепт приготування філе міньйон
- Нарізати крупно перець і помідори. Запекти овочі в духовці протягом 7-10 хвилин при 200 градусах.
- Часник подрібнити, зняти з гілочок листочки розмарину (якщо свіжий), розжарити оливкову олію на сковороді (вогонь повинен бути сильним), обсмажити часник, розмарин, чебрець, сіль і мелений чорний перець (за смаком).
- М’ясо (центральна частина яловичої вирізки ) кімнатної температури (якщо воно лежало в холодильнику, його необхідно дістати і протримати хвилин 30 при кімнатній температурі) розрізати впоперек волокон на шматочки товщиною 2 — 2,5 см. Викласти на обсмажені спеції.
- М’ясо обсмажити з кожного боку по 3 хвилини, включаючи боки.
- Коли м’ясо буде готове, додати овочі, зменшити вогонь і залишити все на 2 — 3 хвилини.
- Викласти м’ясо та овочі на тарілки і прикрасити зеленню.