Філе міньйон – рецепт приготування

Філе міньйон Кулінарія

Простий і швидкий рецепт приготування м’яса. А на гарнір — овочі.

Час приготування: 30 хв 

Порцій: 4 

Калорійність: 561 кКал на порцію

Інгредієнти для приготування філе міньйон

  • Помідори червоні 300 гр
  • Болгарський перець (грунтовий) 300 гр
  • Часник зубці 7 шт.
  • Оливкова олія 70 мл
  • Чебрець 5 гр
  • Розмарин листя 2 ст.л.
  • Яловича вирізка 800 гр

Рецепт приготування філе міньйон

  1. Нарізати крупно перець і помідори. Запекти овочі в духовці протягом 7-10 хвилин при 200 градусах.
  2. Часник подрібнити, зняти з гілочок листочки розмарину (якщо свіжий), розжарити оливкову олію на сковороді (вогонь повинен бути сильним), обсмажити часник, розмарин, чебрець, сіль і мелений чорний перець (за смаком).
  3. М’ясо (центральна частина яловичої вирізки ) кімнатної температури (якщо воно лежало в холодильнику, його необхідно дістати і протримати хвилин 30 при кімнатній температурі) розрізати впоперек волокон на шматочки товщиною 2 — 2,5 см. Викласти на обсмажені спеції.
  4. М’ясо обсмажити з кожного боку по 3 хвилини, включаючи боки.
  5. Коли м’ясо буде готове, додати овочі, зменшити вогонь і залишити все на 2 — 3 хвилини.
  6. Викласти м’ясо та овочі на тарілки і прикрасити зеленню.
Оцініть статтю