Ця шикарна яєчна закуска, може виявитися дуже до речі до святкового столу. Готується блюдо швидко і можна прикрасити його червоною ікрою.
Час приготування: 50 хв
Порцій: 9
Калорійність: 248 ккал на порцію
Інгредієнти для приготування фаршированих яєць
- Яйце куряче 9 шт.
- Майонез 40 г
- Сардини в олії 150 г
- Каперси 40 г
- Сметана 100 г
- Лосось копчений 200 г
- Лимонний сік 20 мл
- Кріп 10 г
Рецепт приготування фаршированих яєць
- Зварити та очистити яйця.
- Розрізати яйця навпіл і обережно вийняти жовтки.
- Розім’яти жовтки й змішати з майонезом.
- Додати сардини та все гарненько розім’яти та перемішати.
- Додати каперси й приправити трошки сіллю і перцем.
- Заповнити приготовленою масою яйця, але без гірки.
- 100 г лосося зі сметаною подрібнити блендером до стану пюре.
- Лосось, що залишився, нарізати на дрібні шматочки й змішати з кремом, що вийшов, приправити білим тертим перцем, сіллю і лимонним соком.
- Викласти зверху яєць лососеву масу і прикрасити зеленню.