Фаршировані яйця – рецепт приготування

Фаршировані яйця Кулінарія

Ця шикарна яєчна закуска, може виявитися дуже до речі до святкового столу. Готується блюдо швидко і можна прикрасити його червоною ікрою.

Час приготування: 50 хв
Порцій: 9
Калорійність: 248 ккал на порцію

Інгредієнти для приготування фаршированих яєць

  • Яйце куряче 9 шт.
  • Майонез 40 г
  • Сардини в олії 150 г
  • Каперси 40 г
  • Сметана 100 г
  • Лосось копчений 200 г
  • Лимонний сік 20 мл
  • Кріп 10 г

Рецепт приготування фаршированих яєць

  1. Зварити та очистити яйця.
  2. Розрізати яйця навпіл і обережно вийняти жовтки.
  3. Розім’яти жовтки й змішати з майонезом.
  4. Додати сардини та все гарненько розім’яти та перемішати.
  5. Додати каперси й приправити трошки сіллю і перцем.
  6. Заповнити приготовленою масою яйця, але без гірки.
  7. 100 г лосося зі сметаною подрібнити блендером до стану пюре.
  8. Лосось, що залишився, нарізати на дрібні шматочки й змішати з кремом, що вийшов, приправити білим тертим перцем, сіллю і лимонним соком.
  9. Викласти зверху яєць лососеву масу і прикрасити зеленню.
Оцініть статтю