Ефективна горіхова дієта

Горіхова дієта Схуднення

Небосхил, підсвічений ласкавим весняним сонцем, навіює на думки про те, що наближається період відпусток і дефіле літнього вбрання.

Але іноді речі з гардероба, розрахованого на теплу пору року, так і залишаються в шафі. Тому що за зиму розмір талії та стегон сильно змінився. Як же бути, залишити улюблену сукню припадати пилом у шафі чи знайти спосіб скинути непотрібні кілограми за два тижні? Звичайно, ж оптимістично дивитися на ситуацію, і влаштувати собі розвантажувальну дієту на 10 днів. А найкраще в такому раціоні, що можна і потрібно їсти багато смачних і здорових горіхів.

Отже, худнемо на горіхах!

Знайомтеся — корисні горіхи!

Горіхи — це продукт, вживання якого насичує організм цінним рослинним білком, який дуже добре засвоюється організмом. У них високий відсоток вмісту корисних амінокислот і вітамінів. Можна довго перераховувати всі цілющі елементи, які містяться в горіхах. Але варто просто сказати про те, що щойно горіхи будуть у складі щоденного меню, організм буде забезпечений необхідною кількістю корисних речовин.

Читайте також: 6 міфів про калорії та схуднення

Горіхова дієта

У ці 10 днів, покликаних почистити організм і прибрати непотрібний жир, у раціоні слід виключити такі продукти:

  • алкогольні та газовані напої;
  • їжу, яка колись бігала, літала і плавала;
  • рідина, що надходить всередину, не повинна містити кофеїн і велику кількість цукру.

Усі десять днів дієти внутрішні органи насолоджуватимуться тим, що їжа, яка надходить, легко перетравлюватиметься і приноситиме максимум користі. Вдень напередодні початку очищення, варто дотримуватися легких страв, на кшталт овочевих супів і рагу з крупою.

Ранок стартового дня починається зі склянки теплої води. Якщо є така можливість, також варто порадувати організм склянкою сироватки козячого молока. Сироватка — це вкрай корисний і цілющий продукт, і вживати її варто побільше.

Тепер найцікавіше:

  • Головне — це щоденне вживання різних видів горіхів.
  • На сніданок добре б з’їсти молочну кашу з кількох видів злаків. У готову кашу додати дві столові ложки підсушеної горіхової суміші.
  • Якщо є звичка пити гарячі напої зранку, то цього разу склянку трав’яного чаю потрібно випити до сніданку, за 20 хвилин. А після смачної горіхової каші пити можна тільки через 1,5 години.
  • У ранковий раціон можна додавати свіжий домашній сир або натуральний сир із цільного молока.
  • Супи — основна частина обіднього раціону. Існує маса цікавих рецептів овочевих супів з горіхами, тож вибрати можна на будь-який смак і колір. Головне, це дотримуватися норми 250 мл загального обсягу супу. Через 30 хвилин випити горіховий коктейль. Підійдуть будь-які ягоди (тим паче що зараз великий вибір заморожених ягід), горіхова суміш, 1 чайна ложка меду.
  • На полуденок можна втілити найсміливішу кулінарну фантазію. Горіховий бісквіт, гриби в горіхово-сметанному соусі, горіхові кекси з бананами, горіхове домашнє морозиво.
  • Щоправда, хороша дієта, яка дозволяє їсти такі смачні речі. Правило одне — їсти всю цю пишність до 17-ї години й невеликими порціями.
  • Вечеря має закінчитися за 3 години до відходу до сну. Легкий салатик із припущених овочів із горіховим соусом або пара бульб картоплі з пікантною горіховою посипкою. Можливо, зелена гречка з томатами та горіхами.
  • Треба пам’ятати кілька простих речей: пити багато рідини. Розраховуючи за такою схемою 30 мл на 1 кг ваги. Рідина — це проста вода, сік із соковижималки, трав’яний чай, відвар із плодів і ягід. Пити рідину до їди й через 1, 5 години після трапези. Не переїдати і їсти горіхи.
Оцініть статтю