Цей чудовий легкий салатик із морепродуктів популярний в Італії та Франції. А ми впевнені, що він припаде до смаку всім, хто стежить за своєю фігурою.
Необхідні складові:
- 300 грамів креветок
- 40 грамів пармезану
- 10 штук помідорів чері
- 70 грамів листя салату
- 2 зубки часнику
- 2 столові ложки оливкової олії
- бальзамічний оцет на смак
- чорний мелений перець до свого смаку
- сіль на смак.
Приготування:
- Креветки відварити у підсоленій воді протягом 1-2 хвилин і дати стекти воді.
- Помідори розрізати навпіл. Сир потерти на дрібній тертці. Часник розрізати на 2-3 частини.
- Часник необхідно обсмажити у розігрітій оливковій олії до рум’яного кольору. Потім дістати часник, а на сковороду викласти креветки й обсмажити 2 хвилини в ароматній олії та поперчити.
- У тарілку викласти листя салату, чері й креветки. Посолити, зросити бальзамічним оцтом, олією та обережно перемішати.
- Посипати легкий салат пармезаном і подавати до столу.
Смачного!