Cмачний салат із креветками, овочами та пармезаном

Cмачний салат із креветками, овочами та пармезаном Кулінарія

Цей чудовий легкий салатик із морепродуктів популярний в Італії та Франції. А ми впевнені, що він припаде до смаку всім, хто стежить за своєю фігурою.

Необхідні складові:

  • 300 грамів креветок
  • 40 грамів пармезану
  • 10 штук помідорів чері
  • 70 грамів листя салату
  • 2 зубки часнику
  • 2 столові ложки оливкової олії
  • бальзамічний оцет на смак
  • чорний мелений перець до свого смаку
  • сіль на смак.

Приготування:

  1. Креветки відварити у підсоленій воді протягом 1-2 хвилин і дати стекти воді.
  2. Помідори розрізати навпіл. Сир потерти на дрібній тертці. Часник розрізати на 2-3 частини.
  3. Часник необхідно обсмажити у розігрітій оливковій олії до рум’яного кольору. Потім дістати часник, а на сковороду викласти креветки й обсмажити 2 хвилини в ароматній олії та поперчити.
  4. У тарілку викласти листя салату, чері й креветки. Посолити, зросити бальзамічним оцтом, олією та обережно перемішати.
  5. Посипати легкий салат пармезаном і подавати до столу.

Смачного!

Оцініть статтю