Біфштекс хазяйський – як приготувати

Біфштекс хазяйський Кулінарія

Чудовий варіант домашньої вечері, приготувати який дуже легко і швидко. Займе у вас усього 15 хвилин. Подавати біфштекс хазяйський слід із гарніром, свіжими овочами або томатним соком. Особливо ця страва припаде до смаку чоловікам, які віддають перевагу ситним стравам із цільного шматка м’яса.

Біфштекс хазяйський – рецепт

Для приготування знадобляться такі інгредієнти:

  • Яловичини – 220 грамів;
  • Ріпчастої цибулі – 25 грамів;
  • Вершкового масла – 25 грамів;
  • Борошно – 1-2 столової ложки;
  • Сіль і 1 яйце;
  • 150 грамів будь-якого гарніру: картопля відварна або смажена, стручкова квасоля, овочі, цвітна або брюссельська капуста, салат із сирих овочів або зелений салат.

Як приготувати хазяйський біфштекс

  1. Наріжте м’ясо (вирізку) на порційні шматочки, злегка відбийте і надайте шматку завтовшки два сантиметри округлої форми.
  2. Посоліть трохи та запаніруйте в борошні.
  3. Наріжте цибулю кільцями та пасеруйте на жирі.
  4. Біфштекси обсмажте з кожного боку на дуже розігрітому жирі. Обсмажуйте кілька хвилин. Зовні має утворитися підсмажена скоринка. М’ясо всередині має вийти у вас рожевим.
  5. Помістіть цибулю підсмажену на сковороду з м’ясом, а потім поставте в духовку на кілька хвилин.
  6. Візьміть порційну тарілку і покладіть на неї готовий біфштекс. Зверху посипте цибулею і полийте м’ясним соком.
  7. До біфштекса чудово підійде відварна або смажена картопля, відварна стручкова квасоля, овочі, цвітна капуста або салат з улюблених сирих овочів.

Ось такий нескладний рецепт приготування м’яса, приготувавши який ви не пошкодуєте.

Смачного!

Оцініть статтю